Adytzu Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Salut - am si eu o problema cu caseta de directie - in sensul ca a inceput sa curga .. prin partea de jos - banuiesc ca este un simering care a cedat Ideea este - a mai patit cineva asa ceva .. se poate repara ? .. si unde ati facut reparatia daca se poate Multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 (editat) Re: Problema caseta directie WJ 2.7 pai exista kit de reparatie a casetei de directie doar ca este greu de gasit pe la noi pe stoc,asa ca va trebuii sa astepti o vreme. mai exista ateliere dedicate in reparatii de casete de directi,poate la ei gasesti ce iti trebuie,goagle iti da informatii unde gasesti aceste ateliere. problema este ca te va costa minim 130$ in state si te va costa cca 150€ la usa,cred ca e mai convenabil sa iti iei caseta cu totul. Editat Iulie 22, 2012 de hdragos Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adytzu Postat Iulie 22, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2012 Re: Problema caseta directie WJ 2.7 Avand in vedere ca se cere 400 E pe o caseta SH - 150 $ nu suna deloc rau ^^ Dar ma indoiesc ca o sa gasesc chiar si din state pt ca este Mercedes - si motorul si cutia si banuiesc ca si caseta de directie :hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Re: Problema caseta directie WJ 2.7 Motorul si cutia sunt Benz, in rest totul e Jeep. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate