deltabiturbo Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 (editat) Salutare. Am achizitionat de curand un Suzuki Santana Samurai pick-up diesel din 2002 din Spania cu intentia de al inmatricula in Ro si folosi cat mai mult timp pe meleagurile patriei. Motorul e de tip F8Q 1.9 de Renault Euro 3 care cred ca e ca cel de pe Dacia Papuc. Prin august cand merg in vacantza acasa, ma gandeam sa-i schimb capetii de bara de la directie, bucsile de la arcuri si amortizoarele, tinand cont ca masina a vazut toata viata ei numai camp. Am vazut ca s-a discutat mai demult pe topicul de compatibilitati depsre faimosul capat de bara dreapta cu doi pivoti. Mai stie cineva daca se mai gaseste? In Spania, exista un magazin francez de piese pt 4x4 pe internet (euro4x4parts.com) unde se gaseste, dar numai inclus in bara, fara capatul din stanga. Am vorbit cu ei, si e livrabil doar in forma asta cu pretul de aprox. 100 euro. Referitor la arcuri, stie cineva daca arcurile de pick-up sunt la fel ca cele de la varianta scurta si daca e diferenta fata de modelele pe benzina? De asemenea, ce diametru/lungime au ochiurile de arcuri si de cercei, pt ca am gasit un magazin ce vinde diverse bucsi de poliuretan cu diverse diametre, si ma gandeam sa fac incerc sa montez din acelea. As fi masurat eu, dar am trimis masina in Ro si nu mai am cum.. Va multumesc. Pun si niste poze cu utilajul :) Editat Iulie 22, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Re: Samurai pick-up diesel pe meleagurile patriei Bun venit !!! Sa iti aduca numai bucurii !!! Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvy233 Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: Samurai pick-up diesel pe meleagurile patriei sa il stapanesti sanatos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus4fly Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 Re: Samurai pick-up diesel pe meleagurile patriei frumoasa achizitie ! motor asemanator am si eu pe masina mea, as fi curios cum a fost montat pe Suzuki asemenea motor, asa ca o sa te rog sa pui niste poze. multumiri ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 Re: Samurai pick-up diesel pe meleagurile patriei Are intre motor si cutie o flansa. Cutia e de Suzuki. Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deltabiturbo Postat Iulie 27, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2012 Re: Samurai pick-up diesel pe meleagurile patriei frumoasa achizitie ! motor asemanator am si eu pe masina mea, as fi curios cum a fost montat pe Suzuki asemenea motor, asa ca o sa te rog sa pui niste poze. multumiri ! Cristian a raspuns bine. Motorul se prinde de cutia de viteze, care e cea normala de Samurai, prin intermediul unei flanse/carcasa intermediare, in acelasi mod cum este prins si al tau de cutia de viteze de Aro. Combinatia asta de motor Renault pe Samurai s-a montat doar pentru un an, (ca apoi au inchis fabrica), pentru a respecta normele Euro 3 in vigoare la acea vreme. Acelasi lucru s-a intamplat si cu Dacia Papuc diesel care are acelasi motor si cred, o flansa identica cu a ta de pe Aro. Peste o saptamana o sa ajung acasa in Ro si o sa-i fac poze sa vezi ce si cum sau poti trece muntele sa vezi cu ochii tai, mai ales ca suntem vecini :D Pe acelasi principiu, eu am pus mai demult un motor de VW diesel de 1.6 pe un Aro 10, pentru ca acum ceva vreme s-a montat lla Campulung asemenea combinatie si au mai ramas pe stoc prin tara niste asemenea flanse. Mi-ar fi prins bine mie motorul tau cu turbo pe Samuraiul meu :D Salutare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus4fly Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Re: Samurai pick-up diesel pe meleagurile patriei Cristian a raspuns bine. Motorul se prinde de cutia de viteze, care e cea normala de Samurai, prin intermediul unei flanse/carcasa intermediare, in acelasi mod cum este prins si al tau de cutia de viteze de Aro. Combinatia asta de motor Renault pe Samurai s-a montat doar pentru un an, (ca apoi au inchis fabrica), pentru a respecta normele Euro 3 in vigoare la acea vreme. Acelasi lucru s-a intamplat si cu Dacia Papuc diesel care are acelasi motor si cred, o flansa identica cu a ta de pe Aro. la mine nu este cu flansa de adaptare, motorul este Renault F8Q 786, turbodiesel de1,9 cu intercooler (are si computer ptr motor), cutia de viteze este de Renault Trafic 5+1 trepte si se pupa la fix, fiind de aceeasi firma... iar reductorul intra perfect pe cutie deoarece difera putin de cele puse pe ARO 10 cu motor pe benzina, in sensul ca sunt supradimensionate pinioanele sa reziste la cuplul pe care il are motorul asta de 93 CP. vorba ta poate ne-om vedea pe la jumatatea drumului , adica pe Transalpina, sau pe la telescaunele din statiunea Voineasa... atasez o poza cu al meu motor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deltabiturbo Postat Iulie 27, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2012 Re: Samurai pick-up diesel pe meleagurile patriei Interesanta combinatia de pe Aroul tau cu cutia de viteze de Renault. Sa fie oare asa si la Dacia Papuc, desi nu cred? Vad ca are si servo al tau, masina in toata regula , ce sa mai! In ce an a fost fabricata? Ai cumva comanda electronica la pedala de acceleratie? Al meu asa are si nu prea imi inspira incredere :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate