Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

nedumerire

gnok

Postări Recomandate

am o nelamurire in legatura cu saritul rotii de pe masina ... in ce conditii se poate intampla asta fara a umbla nimeni la roti...?

am patit-o azi ...si sunt curios sa stiu de ce draq mia sarit roata stanga fata fara a umbla la prezoane ,iar la celelalte 3 roti nici macar nu am putut sa desfac 1,2 piulite sa le inlocuiesc pe cele ''disparute''....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: nedumerire

...nu am fost la vulcanizare ...si mihai, eram pe drum undeva intre gura raului si poplaca ...drum de tara ,pietruit ,ceva gropi,...etc ...am pus vibratia de la directie pe seama denivelarilor si a pietrelor de pe drum ...my mistake :ti

Link spre comentariu

...apropos...cumpar prezoane si piulite mitsubishi pajero2 ....24 buc ...

daca ai AlPadrino la Sibiu gasesti acolo - eu mi-am luat de la ei? am avut un prezon rupt si un binevoitor imi tot fura piulite. S-a oprit cand probabil si-a completat setul :hm Eu cred ca ai avut si tu un binevoitor din asta. Suzuker are dreptate cu vulcanizarea - sunt unii care strang piulitele animalic cu ranga - am patit-o la Ford SIerra unde dupa vulcanizare mi-a sarit roata rupanu-se din toate prezoanele :shock:

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Cred ca asta ar trebui sa traga un semnal de alarma pentru toata lumea... mai ales ca traim intr-o tara plina de "TARANI PROSTI SI INCULTI" !

Cred ca, ar trebui verificata masina cand ramai peste noapte intr-o zona izolata sau necunoscuta... la cum vad eu povestea asta, suna a "SABOTAJ" al unui prostalau de pe acolo... :bc

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare