Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

BL (body-lift) pe Grand Vitara Cabrio

Postări Recomandate

Salut

Vreau sa pun BL de 3 cm pe GV.Intrebarea este urmatoare:ramane spatiu intre caroserie si bara fata-spate?cat de greu se face modificarea?

Sau mai am o varianta:vreau sa pun anvelope de 235/70/16 si am citit pe forum ca atinge in fata la vriraj maxim!!! oare un SL de 5 cm ar rezolva problema? sau trebuie neaparat si BL?nu vreau sa pun flanse.

Multumesc

''invingeti-va teama ''
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: BL (body-lift) pe Grand Vitara Cabrio

...vreau sa pun anvelope de 235/70/16 si am citit pe forum ca atinge in fata la vriraj maxim!!! oare un SL de 5 cm ar rezolva problema? sau trebuie neaparat si BL?nu vreau sa pun flanse.

SL nu rezolva problema atingerii de sasiu, la viraj ( este data de latimea anvelopei)

Inainte de a schimba anvelope si a modifica garda la sol, analizeaza bine cat timp, din totalul deplasarilor. folosesti aceste modificari.

Mult succes

Sa cunosti, sa vrei - vei putea face !
Link spre comentariu

Salut si multumesc pentru raspunsuri

Chiar daca in timpul saptamanii o conduce sotia prin oras (am fost avertizat:grin: ) in WE sunt la padure sau munte.Iarna ies mai mult decat vara si este foarte important sa am garda mare la sol.Daca nu o bagam la greu i-mi cumparam un golf sau polo diesel ca era mai economic.

''invingeti-va teama ''
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

DSCF3128.JPG.2e98c94920ca1f93fcac163a976da7ee.JPGDSCF3152.JPG.c92453a5ea4ef3225281749eaf320468.JPG

Problema rezolvata.A costat destul de mult dar prinderile sunt mai bune/fixe decat inainte.

Problema frecarii anvelopelor in sasiu a fost rezolvata cu flanse distantiere de 3 cm.

''invingeti-va teama ''
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare