davidco_m Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 Salut Vreau sa pun BL de 3 cm pe GV.Intrebarea este urmatoare:ramane spatiu intre caroserie si bara fata-spate?cat de greu se face modificarea? Sau mai am o varianta:vreau sa pun anvelope de 235/70/16 si am citit pe forum ca atinge in fata la vriraj maxim!!! oare un SL de 5 cm ar rezolva problema? sau trebuie neaparat si BL?nu vreau sa pun flanse. Multumesc ''invingeti-va teama '' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Re: BL (body-lift) pe Grand Vitara Cabrio Bl nu am ,am un sl de 5 cm,cu cauciucuri de 235/70/16 atinge in sasiu la viraj maxim.Nu am flanse. . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 Re: BL (body-lift) pe Grand Vitara Cabrio ...vreau sa pun anvelope de 235/70/16 si am citit pe forum ca atinge in fata la vriraj maxim!!! oare un SL de 5 cm ar rezolva problema? sau trebuie neaparat si BL?nu vreau sa pun flanse. SL nu rezolva problema atingerii de sasiu, la viraj ( este data de latimea anvelopei) Inainte de a schimba anvelope si a modifica garda la sol, analizeaza bine cat timp, din totalul deplasarilor. folosesti aceste modificari. Mult succes Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davidco_m Postat August 6, 2012 Autor Partajează Postat August 6, 2012 Re: BL (body-lift) pe Grand Vitara Cabrio Salut si multumesc pentru raspunsuri Chiar daca in timpul saptamanii o conduce sotia prin oras (am fost avertizat:grin: ) in WE sunt la padure sau munte.Iarna ies mai mult decat vara si este foarte important sa am garda mare la sol.Daca nu o bagam la greu i-mi cumparam un golf sau polo diesel ca era mai economic. ''invingeti-va teama '' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davidco_m Postat Octombrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: BL (body-lift) pe Grand Vitara Cabrio Problema rezolvata.A costat destul de mult dar prinderile sunt mai bune/fixe decat inainte. Problema frecarii anvelopelor in sasiu a fost rezolvata cu flanse distantiere de 3 cm. ''invingeti-va teama '' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate