Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Colantare auto

armi

Postări Recomandate

Re: Colantare auto

Sal, mă numesc Cosmin si am nevoie de un sticker pt un g in 2 usi mă poate ajuta cineva . Vreau sa scriu bad attitude

salut

Te pot ajuta daca-mi dai exact toate detaliile

multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sal, ce detalii ai nevoie ? Cred ca ar fi mai ok sa vb la tel. Daca e, lasa-mi nr tau de tel sa-mi explici ce anume trebuie sa știi ca sa o rezolvam .

Merci

Editat de Astral
Link spre comentariu

as face asa un mic pariu ca este folie nelaminta :)

Salut, eu am o folie carbon neagra,de la 3M, mai am nevoie sa o laminez?

Am vazut pe multe masini ca se dezlipeste, mai ales pe zonele mai curbe si pe la margini, trebuie dat cu adeziv in acele zone?...sau n-au fost curatate bine?

:tk

daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul
Link spre comentariu

Salut, eu am o folie carbon neagra,de la 3M, mai am nevoie sa o laminez?

Am vazut pe multe masini ca se dezlipeste, mai ales pe zonele mai curbe si pe la margini, trebuie dat cu adeziv in acele zone?...sau n-au fost curatate bine?

:tk

folia carbon niciodata nu se lamineaza, doar daca vrei neaparat sa-i strici acel efect de carbon

despre problemele tale pot spune asa:

- fola carbon 3m este una din cele mai slabe la categoria asta

- oricat de slaba ar fi folia 3M, tot trebuia sa tina cel putin 2 ani, deci iau in calcul ca a fost aplicata pe suprafata nedegrasata sau murdara sau cel care a montat nu a avut scule necesare si nu a insistat cum trebuie in anumite locuri

Link spre comentariu

Sal, ce detalii ai nevoie ? Cred ca ar fi mai ok sa vb la tel. Daca e, lasa-mi nr tau de tel sa-mi explici ce anume trebuie sa știi ca sa o rezolvam .

Merci

0745 096 500

MIhai

multumesc

Link spre comentariu

folia carbon niciodata nu se lamineaza, doar daca vrei neaparat sa-i strici acel efect de carbon

despre problemele tale pot spune asa:

- fola carbon 3m este una din cele mai slabe la categoria asta

- oricat de slaba ar fi folia 3M, tot trebuia sa tina cel putin 2 ani, deci iau in calcul ca a fost aplicata pe suprafata nedegrasata sau murdara sau cel care a montat nu a avut scule necesare si nu a insistat cum trebuie in anumite locuri

Scuze....m-am exprimat gresit...folia nu e montata...dar nici nu-mi vine sa o pun...daca se dezlipeste dupa 2/3 saptamani.

Am inteles ca ar fi nevoie de un primer?...pe zonele mentionate?

daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul
Link spre comentariu

Scuze....m-am exprimat gresit...folia nu e montata...dar nici nu-mi vine sa o pun...daca se dezlipeste dupa 2/3 saptamani.

Am inteles ca ar fi nevoie de un primer?...pe zonele mentionate?

nu, este sufucient o degresare bine facuta inainte de lipire si o atentie sporita la aplicarea in acele zone

Link spre comentariu

Poate s-a mai discutat, dar nu am gasit nimic - sunt interesat de folie transparenta - protectie caroserie. Merita, pareri, etc...

Eventual si ceva preturi orientative - pentru LC120 am primit o cotatie de mi-au cazut plobleme - ~1500Euro.

TLC KDJ120
Link spre comentariu

Poate s-a mai discutat, dar nu am gasit nimic - sunt interesat de folie transparenta - protectie caroserie. Merita, pareri, etc...

Eventual si ceva preturi orientative - pentru LC120 am primit o cotatie de mi-au cazut plobleme - ~1500Euro.

spune-mi cat anume vrei sa colantezi din ea

cred ca ti-o pot face eu cam in jur de 5-600 euro

folia folosita:

Folie adeziva din PVC, polimerica, transparenta lucioasa, cu grosimea de 150 microni si grad mare de protectie UV.

A fost creata special pentru aplicarea pe masini, in vederea protectiei acestora impotriva murdariei sau a pietricelelor care ataca vopseaua.

Suportul este din hartie siliconata, cu greutatea de 137 g/mp.

Adezivul este poliacrilic pe baza de solvent, permanent.

multumesc

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare