alex_pajero Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 Salut, vreau sa plec in concediu in Bg, zona Elenite in apropiere de Burgas, traseul in mare ar fi Bucuresti-Ruse-Varna-Elenite doar ca am inteles ca tot drumul este cu o singura banda pe sens asa ca vreau sa-i intreb pe cei care frecventeaza mai des Bulgaria daca pot sa-mi recomande un alt traseu sau alta varianta chiar si mai mai ocolitoare dar sa beneficiez de un drum mai bun sau chiar o autostrada. Multumesc anticipat pentru raspunsuri. Alex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Re: alegere ruta Ro-Bg Alex, pe ruta descrisa de tine sunt doua variante, una dintre ele folosind autostrada A2 de la Bulgari(E87). Mai exista o ruta, de pe centura Sumen-ului, care te duce pe un soi de drum national pana la Elenite. Intra pe http://www.viamichelin.com/ seteaza-ti plecarea si destinatia, iar prima varianta oferita este cea scurta, care nu foloseste autostrada. Cea cu autostrada iti apare dupa ce mai introduci cateva puncte intermediare si se desparte de celelalte doua, cum spuneam, pe centura Sumen-ului. Drum bun! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat August 4, 2012 Autor Partajează Postat August 4, 2012 Re: alegere ruta Ro-Bg Cred ca am merg pe Ruse-Varna-Nesebar, pare mai bun drumul cel putin pe harta, plec de dimineata la 6 cand ma intorc va spun cum a fost drumul. Salutare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 Re: alegere ruta Ro-Bg Am vazut tirziu. Autostrada este inchisa pentru reabilitare.Nu poti ajunge de la SHUMEN la VARNA. Cel mai bun traseu,liber,asfalt ok,fara multa politie....Buc-Ruse-Silistra-Dobrich-Varna...Drum Bun! Concediu placut! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ised8u Postat Septembrie 1, 2012 Partajează Postat Septembrie 1, 2012 Re: alegere ruta Ro-Bg Neata! stie cineva daca s-a deschis autostrada? Trebuie sa ajung miercuri in Sunny beach. Va rog daca are cineva ceva idei de traseu... eu nu am mai fost niciodata pe acolo.. Plec din Prahova vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Re: alegere ruta Ro-Bg La Multi Ani! Nu mai fac un nou topic pentru ca intrebarea mea e asemanatoare: vreau sa merg din Drobeta Tr. Severin la Plovdiv si de obicei merg pe Calafat-Vidin, dar as vrea sa evit bacul pana se deschide podul, si ma gandesc sa trec in Serbia pe la Portile de Fier, si... Nu stiu mai departe ca nu am mai fost in Serbia niciodata... Ma gandeam sa merg in directia Negotin si sa trec in Bulgaria la Bregovo (este vama acolo???) si sa ies la Vidin, dupa care stiu... Este alta varianta mai buna si sa ies direct la Sofia? Am masina de Bulgaria... Ce taxe sunt in Serbia? Este rovigneta? Cat costa? Se merita sa ocolesc cei 20 km la varianta expusa de mine mai sus ca sa salvez 30 euro de bac si vreo 3 ore din timpul meu, cam cat se asteapta de obicei la bacul nenorocit? Poate pare banal ce intreb eu, dar de 2 ani fac drumul asta in fiecare luna si sincer nu mai suport aventura cu bacul din cauza timpului pierdut... Multumesc anticipat pentru raspunsuri. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 (editat) Re: alegere ruta Ro-Bg Salut Acu' vreo 6 ani in drum spre Grecia am traversat cu bacul. Nu spun ca ne-a crescut barba cat am asteptat dupa el. Anul urmator am trecut Podu' la Severin si am intrat in Bulgaria pe la Bregovo. Nu e autostrada, da' e bun drumul pana acolo. Pe atunci nu am platit vigneta sau alta taxa (dar pentru 70 km si cateva catune prin care treci nici nu cred ca are rost sa platesti ceva). Drum bun p.s. De ce nu mergi pana la Nis pe autobahn si apoi pana la Sofia pe european? Autostrada te costa pana in 15 euro (noaptea e mai ieftin) Editat Ianuarie 1, 2013 de cipri778 don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 (editat) Re: alegere ruta Ro-Bg ...Ce taxe sunt in Serbia? Este rovigneta? Cat costa? Se merita sa ocolesc cei 20 km la varianta expusa de mine mai sus ca sa salvez 30 euro de bac si vreo 3 ore din timpul meu, cam cat se asteapta de obicei la bacul nenorocit? ... Taxa de drum nu este (nu cred ca au bagat in ultimul an de cand nu am mai fost si cel putin site-ul MAE confirma ca nu ar fi). Este doar plata pe autostrada, dar nu e cazul tau. Trecerea de la Portile de Fier este foarte OK dpdv traseu doar ca trebuie sa ai noroc sa nu fie coada cu micul trafic de frontiera (sunt anumite perioade cand prinzi acolo toti micii carausi si stai la coada ca ii controleaza mai atent). In rest o singura chestie importanta: sa verifici ca pe carte verde (obligatorie) ai si Serbia valida (sa nu fie X peste ea). Drum bun, Serbia este mult mai buna oricum la drumuri decat Romania. Editat Ianuarie 1, 2013 de Schultz KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 (editat) Re: alegere ruta Ro-Bg nu au taxa de drum.dar ai grija la regulile de circulatie...au schimbat codul rutier dupa modelul celui european iar anul trecut au reactualizat valoarea unui punct de amenda iar acum amenzile sunt usturatoare si nu se pot plati pe loc.centura e obligatorie si in fata si in spate,faruri aprinse si in localitate,clasicele accesorii onligatorii : set becuri,2 triunghiuri,trusa medicala, vesta reflectorizanta .viteza in localitate e 50 iar in afara ei daca e national 100 km/h iar daca e regional(judetean) 80km/h.daca te gandesti sa pleci in perioada urmatoare ia in considerare ca pe 6 ianuarie e ajunul de craciun iar pe 13 ajunul de anul nou.nu cred ca in perioada asta sa fie aglomerat. drum bun. Editat Ianuarie 1, 2013 de dragoslav Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 (editat) Re: alegere ruta Ro-Bg In 3 dimineata plec Draghi. Sunt super fericit de informatiile primite de la voi, va multumesc, am gasit sper varianta ideala pentru evitarea bacului, cel putin pana la deschiderea podului. Stiu ca din Timisoara as pitea merge mai direct, dar avand parintii in Severin prefer sa fac drumul din 2 bucati. Cand ajung in Plovdiv va spun cum a fost. Multumesc inca o data, la multi ani! P.S. Am verificat pe cartea verde, este inclusa si Serbia, de fapt nu am nimic taiat. O sa plec maine dimineata, din pacate pe navigatie nu am ruta pe care o fac, dar sper sa ma descurc sa ajung la granita cu Bulgaria, ma gandesc ca sunt indicatoare catre Negotin si apoi catre Bregovo (bul)... Editat Ianuarie 2, 2013 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Re: alegere ruta Ro-Bg Am ajuns, a fost super ok. Trecerea frontierelor foarte usoara, fara intrebari tampite, drumul bunicel, indicatoare destule, si per ansamblu mult mai rapid si mai ieftin decat pe Calafat. Multumesc la toti de ajutor. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate