Bucur Postat Aprilie 13, 2008 Partajează Postat Aprilie 13, 2008 Am reusit sa revitalizam/resapam pagina de WEB a clubului : http://www.orcaoffroad.ro Inca nu este complet functionala dar poate oferi informatii despre competitia de la Arad, si, mai important, poate suporta inscrierile on-line. Avem deja primi doi inscrisi (le multumim) si : Fooooarte impoooortant: (ceea ce pe pagine inca nu e notificat) SE VOR PUTEA INSCRIE ,IN TOTAL, LA AMBELE CATEGORII OPEN SI EXTREM, MAXIM 50 DE ECHIPAJE(MASINI) Stiu ca pe pag. la INSCRIERI nu e trecut inca Contul ORCA dar sper ca se va rezolva miine, oricum cei care vor folosii optiunea PLATA IN CONT vor primi imediat nr contului ca "reply" Rog pe toti cei care viziteaza pag sa faca toate observatiile care le gasesc de cuviinta de ajutor pentru a termina pag. Multumesc tuturor pentru ajutor si intelegere. Multumesc Levo, Max, Bogdan, Robert, pentru interes , rabdare si intelegere. Stiu ca o sa ne vedem la Arad . Va asteptam cu placere la un concurs de cca 40 de ore non stop 320-350km. Rog amatorii sa ia in serios avertismentul : ADULTS ONLY! Multumesc Bucur Milancovici To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bucur Postat Aprilie 15, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2008 Re: Romanian Adventure Challenge R.A.C.2008 Arad-Moneasa 8-11mai Recomandam concurentilor sa fie bine pregatiti pentru treceri de vad. Crisul Alb are cca.1.10m in acest moment in vad. Intr-o luna va mai scade dar nu stim cit. To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 Re: Romanian Adventure Challenge R.A.C.2008 Arad-Moneasa 8-11mai Am si eu o intrebare:Cam la cati km este posibilitate de alimentare pentru extrem auto ? Mersi 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 Re: Romanian Adventure Challenge R.A.C.2008 Arad-Moneasa 8-11mai o sa aveti specificatii clare in anumie puncte de pe traseu... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 Re: Romanian Adventure Challenge R.A.C.2008 Arad-Moneasa 8-11mai Asta stiam dar totusi orientativ , trebuie sa stiu daca mai montez un rezervor suplimentar sau nu ( al meu estimativ consuma muuuuuuult) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 Re: Romanian Adventure Challenge R.A.C.2008 Arad-Moneasa 8-11mai al meu estimativ consuma muuuuuuult) ma intreb de la ce??? :grin: :grin: :grin: tre sa vina bucur din teren sa masuram pe harta... o sa punem informatia in timp util pe site forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Re: Romanian Adventure Challenge R.A.C.2008 Arad-Moneasa 8-11mai Asta stiam dar totusi orientativ , trebuie sa stiu daca mai montez un rezervor suplimentar sau nu ( al meu estimativ consuma muuuuuuult) decat sa fi stresat, mai bine mai monteaza un rezervor. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bucur Postat Aprilie 18, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2008 Re: Romanian Adventure Challenge R.A.C.2008 Arad-Moneasa 8-11mai Vor fi posibilitati de alimentare pe traseu, prima la cca. 60km dupa start, cel mai lung segment de traseu intre doua alimentari 120km. Rugam concurentii inscrisi care doresc sa plateasca prin virament (OP) de pe firma/club/asociatie/etc. sa trimita pe mail datele de facturare pentru factura proforma. Multumim ORCA Team To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Aprilie 20, 2008 Partajează Postat Aprilie 20, 2008 Re: Romanian Adventure Challenge R.A.C.2008 Arad-Moneasa 8-11mai concursul este individual sau pe echipe? 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 20, 2008 Partajează Postat Aprilie 20, 2008 Re: Romanian Adventure Challenge R.A.C.2008 Arad-Moneasa 8-11mai Individual cam cum o sa fie toate anul asta (exceptia parca Od.Sec) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Mai 2, 2008 Partajează Postat Mai 2, 2008 Re: Romanian Adventure Challenge R.A.C.2008 Arad-Moneasa 8-11mai Individual cam cum o sa fie toate anul asta (exceptia parca Od.Sec) vorbiti si de open si de extrem ? http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: Romanian Adventure Challenge R.A.C.2008 Arad-Moneasa 8-11mai Cine vine?? http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: Romanian Adventure Challenge R.A.C.2008 Arad-Moneasa 8-11mai Nu am prea avut timp de poze la pregatirea traseului. Am selectat cateva mai interesante. Eroul principal: BUCUR... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: Romanian Adventure Challenge R.A.C.2008 Arad-Moneasa 8-11mai ... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: Romanian Adventure Challenge R.A.C.2008 Arad-Moneasa 8-11mai ... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Mai 7, 2008 Partajează Postat Mai 7, 2008 Re: Romanian Adventure Challenge R.A.C.2008 Arad-Moneasa 8-11mai cam fain :banana ceva gen malaezia :1 si eu am vrut la bucovina sa trecem riul moldova dar exista riscul ca apa sa vina mare si sa nu se poata trece si am renuntat la idee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Mai 7, 2008 Partajează Postat Mai 7, 2008 Re: Romanian Adventure Challenge R.A.C.2008 Arad-Moneasa 8-11mai Baaai!!! :shock: Nu va prostiti cu Bucovina cu trecri de vaduri ca vreau sa am masina si pentru alte curse :grin: Altminteri :p . (ca ma baga nevasta la produs si in tura de noapte :ha: :ha: ) Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgeoffroad Postat Mai 7, 2008 Partajează Postat Mai 7, 2008 Re: Romanian Adventure Challenge R.A.C.2008 Arad-Moneasa 8-11mai Are cineva nevoie de copilot pt. Arad? Daca da, - 0722.354.678 - George Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: Romanian Adventure Challenge R.A.C.2008 Arad-Moneasa 8-11mai Azi incepe distractia. Urez succes tuturor participantilor si organizatorilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate