kmeleon Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 buna ziua ,sint interesat de achizitionarea unui audi allroad 2002 ,2,5 diesel, cu 250.000 km,pareri? ce se strica? consumabile? consum? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 Re: audi allrroad cam multi kilometrii pe bord + anul de fabricatie=probleme la vremea ei a fost o masina premium, deci piesele nu sunt ieftine e o serie restransa, nu cred ca gasesti ceva la SH. Altfel..........dragutz acaretul. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 Re: audi allrroad Salut! Ia legatura cu Packard, http://forum.club4x4.ro/member.php?18440-packard Vad ca esti din Buc. Fa-i o vizita pe la service si te va lumina. Parea personala este ca 2.5 TDI de la VAG este cel mai fiabil motor facut de ei. Chiar daca cei cu 1.9-le vechi ma vor contrazice. E un motor foarte echilibrat, patentat de VAG si pus pe o groaza de modele, pe toate brandurile grupului. Are cuplu de jos, se impaca exceptional cu o cutie automata si pe allroad se simte ca la el acasa. - ul este consumul, papa micutul oriunde, oricum si in orice conditii, mare diferenta intre 2.5 2.7 si 3.0 tdi la consum nu prea e, doar la impozit :) Sper ca vorbim de 2.5 R5 nu V6. Succes! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmeleon Postat August 6, 2012 Autor Partajează Postat August 6, 2012 (editat) cam multi kilometrii pe bord + anul de fabricatie=probleme la vremea ei a fost o masina premium, deci piesele nu sunt ieftine e o serie restransa, nu cred ca gasesti ceva la SH. Altfel..........dragutz acaretul. Crezi ca gaseseti asa ceva mai jos de 250.000km? Nici de astia nu sunt sigur ca sunt ai ei... Au fost probleme cu anumite serii de ai mentionat anul de fabricatie? Salut! Ia legatura cu Packard, http://forum.club4x4.ro/member.php?18440-packard Vad ca esti din Buc. Fa-i o vizita pe la service si te va lumina. Parea personala este ca 2.5 TDI de la VAG este cel mai fiabil motor facut de ei. Chiar daca cei cu 1.9-le vechi ma vor contrazice. E un motor foarte echilibrat, patentat de VAG si pus pe o groaza de modele, pe toate brandurile grupului. Are cuplu de jos, se impaca exceptional cu o cutie automata si pe allroad se simte ca la el acasa. - ul este consumul, papa micutul oriunde, oricum si in orice conditii, mare diferenta intre 2.5 2.7 si 3.0 tdi la consum nu prea e, doar la impozit :) Sper ca vorbim de 2.5 R5 nu V6. Succes! Da, despre 2.5 R5 e vorba. Merci pentru info, am sa trimit un pm domnului pentru a aranja o intalnire. Consumul nu cred ca o sa ma sperie, am motocicleta sport care nu are limita de consum...eram doar curios... Editat August 23, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 Re: audi allrroad Cunosc 2 fosti proprietari de Allroad de aceeasi generatie cu cea in cauza, ambele masini cu mult mai putini Km decat cea pe care vrei sa o cumperi. Ambele masini au avut probleme cu suspensia pneumatica. De mai multe ori fiecare. In rest, cea cu mai multi Km a tinut bine pana pe la 150.000 km, dupa care au inceput reparatiile. A vandut-o, iar noul proprietar nu a fost prea incantat, masina continuand sa inghita multi bani. Celalalt proprietar a scapat mai ieftin: masina i-a fost furata in Bulgaria inainte de 150.000 km.:ha: Dintre cele 2, una era full option (inclusiv reductor), cealalta cheala (casetofon). Diferenta de ambianta uriasa. Consumul era cam de 9% in afara orasului. Motorul nu m-a dat pe spate cu performantele, dar masina este o incantare la drum lung. Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 Re: audi allrroad Da, despre 2.5 R5 e vorba. Merci pentru info, am sa trimit un pm domnului pentru a aranja o intalnire. Suna-l, nu citeste PM-urile :grin: Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adilos Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 Re: audi allrroad destul de scumpe pernele si amortizoarele,V6 are probleme cu axele cu came,tacheti(destui la numar si axele bat),in rest bucsaraia,pivoataraia iar nu foarte ieftina,in rest SUPER ca masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 Re: audi allrroad Da, despre 2.5 R5 e vorba. Merci pentru info, am sa trimit un pm domnului pentru a aranja o intalnire. S-a fabricat allroad cu R5? "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmeleon Postat August 9, 2012 Autor Partajează Postat August 9, 2012 Re: audi allrroad destul de scumpe pernele si amortizoarele,V6 are probleme cu axele cu came,tacheti(destui la numar si axele bat),in rest bucsaraia,pivoataraia iar nu foarte ieftina,in rest SUPER ca masina. Am auzit ca pernele pe fata cad in cele mai multe cazuri... La motoare am inteles ca in jurul a 250.000km arde garnitura de la chiuloasa(parca). Cred ca toate aceste probleme sunt cauzate in principiu de folosirea necorespunzatoare a masinii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Re: audi allrroad S-a fabricat allroad cu R5? Buna intrebare , stiam ca sunt numai V6 , 155 si 179 Cp , slabute motoare , probleme la axe etc...la multi km nu recomand , doar daca esti pasionat ' sa arunci cu banii :) ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Re: audi allrroad Buna intrebare , stiam ca sunt numai V6 , 155 si 179 Cp , slabute motoare , probleme la axe etc...la multi km nu recomand , doar daca esti pasionat ' sa arunci cu banii :) Tocmai....... V6, 2,5 TD, iar problema la axele cu came s-au rezolvat la modelele dupa 2004, cand au fos refacute din alt aliaj decat pana atunci. Si apropo de multi km, eu am luat unul din 2002, la 198,000 km, l-am tinut 3 ani, si l-am dat. Pe la 260,000 au cazut axele, pana acolo, NIMIC, nici o perna, un telescop, bucsa, ceva, nimic..... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adilos Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Re: audi allrroad Nici eu nu știam de Allroad V5,cât despre perne,cam la orice masina CAD,dar sunt foarte scumpe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Re: audi allrroad Nici eu nu știam de Allroad V5,cât despre perne,cam la orice masina CAD,dar sunt foarte scumpe. Acuma, cat sunt de scumpe, depinde de portofel , dar cele de la Arnott sunt chiar ok ca pret si fiabilitate. "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adilos Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Re: audi allrroad Știu ca erau undeva la 400$ bucata,totuși scumpe pt o masina de 10 ani,chiar dacă este dintr-o gama premium.Sa dai un 1500-1800$ pe un schimb de perne la o masina de 5000-6000€,cred ca putem spune ca sunt scumpe,dar asa este,depinde de portofel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmeleon Postat August 10, 2012 Autor Partajează Postat August 10, 2012 Re: audi allrroad Știu ca erau undeva la 400$ bucata,totuși scumpe pt o masina de 10 ani,chiar dacă este dintr-o gama premium.Sa dai un 1500-1800$ pe un schimb de perne la o masina de 5000-6000€,cred ca putem spune ca sunt scumpe,dar asa este,depinde de portofel. Portofelul meu zice ca sunt scumpe... Cred ca o sa arunc un ochi si la capra vecinului Volvo xc70 si subaru forester... Multumesc tuturor pentru pareri si sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adilos Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 Re: audi allrroad Sincer,nici in cele 2 noi optiuni nu gasesti intretinere ieftină. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 Re: audi allrroad Portofelul meu zice ca sunt scumpe... Cred ca o sa arunc un ochi si la capra vecinului Volvo xc70 si subaru forester... Multumesc tuturor pentru pareri si sfaturi. De Subaru nu stiu nimic, dar de XC 70, pot sa-ti zic ca, daca ai noroc, vei fi super multumit. Singura problema majora la masina asta este ca , de fapt este un V70, pe care au inaltat-o putin. Eu am avut probleme la caseta de directie pe la 35,0000 km, apoi la 101,000 a crapat din nou.... In rest, consumul este fabulos pentru un 2,5 TD (undeva pe la 10,11 in oras, si cca 7 afara.). Confortul nu se compara cu cel al audiului, Volvo fiind net superior! Este un fel de Balena, care parca pluteste peste gropile drumurilor tarisoarei.... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos23 Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Re: audi allrroad foarte multi km...atentie si la cutia de viteze ,sper sa fie manuala... in afara de perne,axe,injectorul cu senzor,brate etc.. Volvo,cel putin la fel de scump la reparatii,in special la piesele originale multa bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate