bogdanstanescu Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 hello pt ca aveam o fisura in parbriz cre s a tot intins si mi se prelinge apa pe langa lipitura undeva (ultima fitza a masinii), am decis sa schimb parbrizul cu ocazia asta vreau sa ii fac si upgrade si sa pun parbriz incalzit a mai facut cineva asta? care sunt pasii de urmat? in principiu ii intuiesc: mufarea in fata sub capota releu comanda in bcu dar nu imi dau seama daca este buton dedicat sau comanda o va lua din butonul pt incalzire luneta.... astept sfaturi merci bogdan Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 (editat) Re: comanda incalzire parbriz disco 2 pasii intuiti de tine sunt corecti...cablajul trebuie sa fie acolo, de obicei nici releul nici sigurantele nu lipsesc, trebuie un buton dedicat deasupra aluia pentru incalzirea spate (YUG102550), e circuit separat si tre sa gasesti acolo si mufa, mai se activeaza si din comanda dezaburire a climei(daca ai climatronic). Editat August 6, 2012 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 Re: comanda incalzire parbriz disco 2 Eu nu am butonul acela dedicat, merge doar din comanda de dezaburire din climatronic. La activare da clima max pe parbriz + incalzire parbriz si luneta. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 Re: comanda incalzire parbriz disco 2 Eu nu am butonul acela dedicat, merge doar din comanda de dezaburire din climatronic. La activare da clima max pe parbriz + incalzire parbriz si luneta. asta nu inseamna ca nu ai cablajul si nu poti sa ti-l pui daca vrei... e ca la "cruise controll" ...iti trebuie doar butonul:wink: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat August 7, 2012 Autor Partajează Postat August 7, 2012 Re: comanda incalzire parbriz disco 2 am scormonit azi in bord ; in panoul cu asistenta la coborare si avarii, etc, in masca oarba din coltul din dr randul de sus, este prinsa o mufa cu 4 fire, banui ca aceea este pt parbriz. sa vad pe unde oi gasi butonul sa il cumpar..... Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 Re: comanda incalzire parbriz disco 2 daca-i verde sigur aia e...da pe google codul piesei ca sunt o droaie NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Octombrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Re: comanda incalzire parbriz disco 2 rezolvat si cu butonul, totul functioneaza corespunzator atentie la contactele de sub geam care au trebuit pilite un pic, erau oxidate Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate