minitehnicusro Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 (editat) cu ocazia instalarii blocantului, am decis sa schimb si rulmentii din grup. rulmentii pinionului, 30306 si 30307 se gasesc usor, la pret bun poti gasi marci consacrate. rulmentii carcasei diferentialului au codul 09265-45002 si denumirea generica de 17887/17831. am cerut oferte pe la distrubuitorii pe care-i cunosc si am ramas surprins de pretul astronomic pe care il au acesti rulmenti: 640 ron timken si 810 ron skf ! bucata! stiti vreo sursa de unde pot cumpara din romania acesti rulmenti la un pret decent? la americani, cel mai bun pret este la lowrange, dar transportul dureaza 3-4 saptamani si iese din discutie. Editat August 8, 2012 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Re: Rulmenti Carcasa Diferential Am eu o solutie la problema ta. Monteaza-i pe aia vechi :ha: Au joc asa mare ca sa merite efortul financiar? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Re: Rulmenti Carcasa Diferential Daca nu exista modificari la suprafata de rulare a bilelor , cred ca nu are sens schimbarea. In ziua de azi , de multe ori mi s-a intamplat sa pun nou si am constatat ca am aruncat cu banii la gunoi. SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 (editat) Re: Rulmenti Carcasa Diferential Intrucat ma paste o revizie a grupului fata (se pare ca am dat de sursa huruitului care ma bantuie de ceva timp), am zis sa mai urcam topicul asta in lista. Am vorbit cu baiatul care imi aduce mie piesele si m-a cam desumflat: 1100 lei rulmentii pe original :bleah Asa ca voi incerca sa-i iau pe compatibilitate, ceea ce este cam greu, din cauza dimensiunilor extrem de ciudate:cr3 Rulmentii de pe diferential cod original 21925-85c60 -----> D 79.98, d 45.23, L 19.84 mm Cei dinspre cardan, 21925-85c00 -----> D 80, d 35, L 20.8 mm 21925-85c30 -----> D 79.98, d 45.23, L 19.84 mm De ce mi-a fost frica, nu am scapat. Se pare ca v-a trebui sa demontez puntea la tara si sa vin cu rulmentii in buzunar, sa dau ture de magazine:al LE: Pt cei care au desfacut diferentialul, o intrebare am: cati dintre rulmenti sunt conici? Editat Iulie 11, 2013 de Busu4x4 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 Re: Rulmenti Carcasa Diferential Pot sa iti ofer 2 variante: 1. sa iti repari masina la mine la garaj. dai tu berea 2. desfaci puntea mea (oricum trebuie sa o desfac) si vezi ce e pe acolo. dau eu berea :) Alege varianta care iti place mai mult. Dragos Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iulie 11, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2013 (editat) Re: Rulmenti Carcasa Diferential Pt cei care au desfacut diferentialul, o intrebare am: cati dintre rulmenti sunt conici? Toti. -rulmentii de la pinion sunt metrici -rulmentii de la colivie sunt in inch, d'aia au dimensiunile alea nastrusnice. au mai fost folositi de toyota si mitsupishi. cel mai ieftin am gasit pe la 280 ron/bucata, dar erau de provenienta dubioasa si nu m-am riscat. cind schimbi rulmentii, o sa trebuiasca sa reglezi angrenajul conic si atunci o sa te distrezi de minune. adica o sa mai ai nevoie de niste "consumabile". Editat Iulie 11, 2013 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iulie 11, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2013 Re: Rulmenti Carcasa Diferential Am vorbit cu baiatul care imi aduce mie piesele si m-a cam desumflat: 1100 lei rulmentii pe original :bleah cred ca a exagerat putin...:ha: 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 Re: Rulmenti Carcasa Diferential @ dragosd13: merci de oferta. O sa o iau in considerare :grin: cind schimbi rulmentii, o sa trebuiasca sa reglezi angrenajul conic si atunci o sa te distrezi de minune. adica o sa mai ai nevoie de niste "consumabile". Mda, am auzit ca este o adevarata distractie in reglerea diferentialului :al Consumabile... in afara de vopseaua pt angrenaje, ar mai fi ceva??? Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iulie 12, 2013 Partajează Postat Iulie 12, 2013 Re: Rulmenti Carcasa Diferential LE: Pt cei care au desfacut diferentialul, o intrebare am: cati dintre rulmenti sunt conici? toti rulmentii sunt conici suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: Rulmenti Carcasa Diferential Daca ati umblat la diferentialul spate, demontare-remontare, reparatii, reglaj angrenaj conic si alte fineturi, rog sa postati, ma intereseaza al naiba. De 2 zile pocneste, trosneste si mie cam frica sa ma uit in el. Cred ca nu sunt offtopic. Multumesc:cl SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Apollyon Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: Rulmenti Carcasa Diferential Daca ati umblat la diferentialul spate, demontare-remontare, reparatii, reglaj angrenaj conic si alte fineturi, rog sa postati, ma intereseaza al naiba. De 2 zile pocneste, trosneste si mie cam frica sa ma uit in el. Cred ca nu sunt offtopic. Multumesc:cl Si al meu trosneste...culmea dupa ce am pus rapoate de vitara acum cateva zile si am verificat rulmenti, etc! ce e interesat este ca aut o usoara bataie si asta doar pe la 70 km/h, culmea cand este in forta sau in frana de motor nu se mai aude, zgomotul clar vine de la puntea spate, maine o desfac!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Februarie 26, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2014 (editat) Re: Rulmenti Carcasa Diferential Daca ati umblat la diferentialul spate, demontare-remontare, reparatii, reglaj angrenaj conic si alte fineturi, rog sa postati, ma intereseaza al naiba. ce sa postam, iti trebuie manualul, scule, consumabile si multa rabdare. sau sa stii pe cineva care stie. Editat Februarie 26, 2014 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 Re: Rulmenti Carcasa Diferential Daca ati umblat la diferentialul spate, demontare-remontare, reparatii, reglaj angrenaj conic si alte fineturi, rog sa postati, ma intereseaza al naiba. De 2 zile pocneste, trosneste si mie cam frica sa ma uit in el. Cred ca nu sunt offtopic. Multumesc:cl scoti diferentialul,il desfaci bucati,dupa care il reasamblezi in asa fel sa nu mai aibe joc suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate