JohnnyTuning Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 Buna tuturor,am achizitionat o Niva din 2002 pe care intentionez sa o modific pt. offroad,astazi am urcato pe treailer urmand sa o duc acasa (masina fiind nefunctionala deoarece nu are calculator dar asta nu e o problema pt. ca vreau sai pun motor diesel dar mai e drum lung pana acolo) am bagato in viteza deoarece frana de mana e varza iar chingile putin cam slabe,am ajuns acasa fara probleme ,am dat masina jos de pe trailer dar terenul era putin inclinat asa ca am bagato in viteza dar ea tot o lua la vale ca si cum ar fi pe punctul mort,am bagato in toate vitezele dar fara rezultat,a mai avut careva astfel de probleme si ati putea sami dati va rog niste sfaturi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gestme Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Re: Probleme cu cutia de viteze Buna tuturor,am achizitionat o Niva din 2002 pe care intentionez sa o modific pt. offroad,astazi am urcato pe treailer urmand sa o duc acasa (masina fiind nefunctionala deoarece nu are calculator dar asta nu e o problema pt. ca vreau sai pun motor diesel dar mai e drum lung pana acolo) am bagato in viteza deoarece frana de mana e varza iar chingile putin cam slabe,am ajuns acasa fara probleme ,am dat masina jos de pe trailer dar terenul era putin inclinat asa ca am bagato in viteza dar ea tot o lua la vale ca si cum ar fi pe punctul mort,am bagato in toate vitezele dar fara rezultat,a mai avut careva astfel de probleme si ati putea sami dati va rog niste sfaturi... Vezi ca este posibil ca maneta cea mica, de la reductor, sa fie pe neutru,incearca sa misti de ea si vezi daca se blocheaza. Daca nu, vezi daca ai cardanele pe masina. "Viata e un meci la categoria grea..." Parazitii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Re: Probleme cu cutia de viteze Buna tuturor,am achizitionat o Niva din 2002 pe care intentionez sa o modific pt. offroad,astazi am urcato pe treailer urmand sa o duc acasa (masina fiind nefunctionala deoarece nu are calculator dar asta nu e o problema pt. ca vreau sai pun motor diesel dar mai e drum lung pana acolo) am bagato in viteza deoarece frana de mana e varza iar chingile putin cam slabe,am ajuns acasa fara probleme ,am dat masina jos de pe trailer dar terenul era putin inclinat asa ca am bagato in viteza dar ea tot o lua la vale ca si cum ar fi pe punctul mort,am bagato in toate vitezele dar fara rezultat,a mai avut careva astfel de probleme si ati putea sami dati va rog niste sfaturi... Fara suparare, dar "buna" spun femeile,iar dupa nume cred ca esti barbat.In al doilea rand, ai facut praf limba romana,de m-au durut ochii,cand am citit topicul tau.Inainte de a te apuca de masina,te sfatuiesc sa inveti sa folosesti cratima.Scuze pt off topic,daca am deranjat prea rau, rog moderatorul sa stearga postul meu:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JohnnyTuning Postat August 9, 2012 Autor Partajează Postat August 9, 2012 Re: Probleme cu cutia de viteze Cardanele sunt pe masina,am incercat si maneta de la reductor dar fara rezultat,oricum iti multumesc pentru sfat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JohnnyTuning Postat August 9, 2012 Autor Partajează Postat August 9, 2012 Re: Probleme cu cutia de viteze Scuza-ma pentru exprimarea incorecta si nefolosirea cratimei, dar cand am scris eram prea obosit pentru a da atentie acestor lucruri,dar imi poti da un sfat despre masina ,cred ca asta ma va ajuta mai mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Re: Probleme cu cutia de viteze ambreaj ? compresie motor ? ai bujiile montate la motor ? diferentiale , cutie viteze , planetare ??? Am tehnologia (original Russia) de modificare pe motorul peugeot 1,9 (xud) , si se omologeaza si rar. Daca te intereseaza ?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JohnnyTuning Postat August 9, 2012 Autor Partajează Postat August 9, 2012 (editat) Re: Probleme cu cutia de viteze Iti multumesc pentru sfaturi,maine am sa verific ambreiajul si cutia,de restu sunt sigur ca sunt la locul lor,m-ar interesa tehnologia de modificare de care spuneai pentru motorul de peugeot,daca ai putea sa ma ajuti ti-as fi recunoscator,multumesc Editat August 9, 2012 de JohnnyTuning Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate