Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cu sau fara flanse

vlad

Postări Recomandate

Am urcat G-ul pe 33-uri, fara flanse. Aparent nu ating nicaieri, la incrucisare extrema cauciucul intra sub aripa.

Flansele au 3cm. Cu ele montate ma tem sa nu atinga in marginea aripii. Nu pot face proba deocamdata ca nu am suruburile pentru flanse.

Masina are kit de inaltare ORC +4cm.

Intrebarea este : am nevoie de flanse? Masina ar fi mai stabila si ceva mai aratoasa, dar poate complicatiile sunt mai mari decat beneficiile...

Astept sfaturi de la cunoscatori. Daca nu sunt utile le dau inapoi.

Puch 280GE
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cu sau fara flanse

Am urcat G-ul pe 33-uri, fara flanse. Aparent nu ating nicaieri, la incrucisare extrema cauciucul intra sub aripa.

Flansele au 3cm. Cu ele montate ma tem sa nu atinga in marginea aripii. Nu pot face proba deocamdata ca nu am suruburile pentru flanse.

Masina are kit de inaltare ORC +4cm.

Intrebarea este : am nevoie de flanse? Masina ar fi mai stabila si ceva mai aratoasa, dar poate complicatiile sunt mai mari decat beneficiile...

Astept sfaturi de la cunoscatori. Daca nu sunt utile le dau inapoi.

Orice înalţare ar fi bine sa fie compensată cu o laţire a maşinii. deci, ori pui flanse , ori alte jante cu offset negativ. Cum cele din urma sunt mai greu de gasit pentru G, eu zic ca flanşele sunt OK.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

pentru marire ecartament va recomand jantele de aro :grin: . Am pe G-ul meu 36/10,5 cu jante de Aro, cu un body lift de 5 cm si este bine, cu toate ca am taiat in spate ceva pe la arip, si in fata la suportul de caroserie. Inainte, cu 33/12,5 nu aveam probleme

Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare

BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture

Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

am trait sa o aud si pe asta

inlocuiri de piese de mercedes G cu piese de aro pt ca sunt mai rezistente

tare de tot...

de ar vedea si maisorii din germania, sa bage la cap ca nu e chiar totul prost... :grin:

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Daca nu faci offroad extrem sint foarte bune jantele care le ai pe masina si fara flanse. Sint bune si jantele de ARO, ( JR uri) dar la cit costa cu tot cu modificari, cred ca mai bine iti ei de la ORC si sint mult mai faine.

Toti iti vor binele, asa ca nu-i lasa sa ti-l ia!
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
Vizitator autobubu

buna!......nu sunt asha bune nici jantele de la orc.....nu se compara janta de G originala cu nici o alta janta....janta originala este facuta din aliaj bun si are 6mm grosime.....atzi vazut cit de grea este?.....daca ai unde shi cum cel mai bine le iei shi le latzeshti in exterior...in primul rind sa se asheje bine cauciucul pe ea ca sa ai aderentza maxima.......am am facut asta shi am rezultate bune..... :bannana

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare