dictatorul Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Salut.Am 16 ani si am inceput constructia unui buggy vw cu ajutorul tatalui meu.Proiectul este inceput de anul trecut dar am lucrat doar in vacanta de vara la motor.Am facut rost de suspensi, pe fata modelul 1200 de broasca iar suspensia spate type 3 tot de brosca.Motorul este de 1600cm3 boxer racire cu aer si a fost reconditionat piesa cu piesa.Sper ca pana la sfarsitul vacantei sa fie gata in jur de 80%. Vedeti poze cu constructia dar si modele cum as vrea sa iasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dictatorul Postat August 14, 2012 Autor Partajează Postat August 14, 2012 Re: Proiect Buggy (railbuggy) proiect american Constructia a avansat foarte mult revin maine cu poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 Re: Proiect Buggy (railbuggy) proiect american astept cu interes mai multe poze eventual o schita cu sasiul, posed un oltcit complet aproape nou si vreau sa incep un proiect anul viitor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Bucuras Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 Re: Proiect Buggy (railbuggy) proiect american Felicitari:ap,si eu am construit un buggy cand eram de varsta ta dar cu motor de motoplanor (daca nu ma insel mai am carburatorul care il caut si til donez) sfatul meu este sa ridici tevile de la partea inferioara mai sus altfel te suspenzi si pe un musuroi.spor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dictatorul Postat August 18, 2012 Autor Partajează Postat August 18, 2012 Re: Proiect Buggy (railbuggy) proiect american Pozele sunt facute sper inserare.O sa fac altele pe soare mult mai clare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefanitza Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: Proiect Buggy (railbuggy) proiect american cum e? l-ai mai terminat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dictatorul Postat Februarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2013 Re: Proiect Buggy (railbuggy) proiect american cum e? l-ai mai terminat? Constructia a fost oprita deoarece a inceput scoala, dar 100% il voi termina in vacanta de vara . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
caregrup Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Re: Proiect Buggy (railbuggy) proiect american Felicitari pentru initiativa, o sa ai o jucarie pe cinste! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dictatorul Postat Iunie 27, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2013 (editat) Re: Proiect Buggy (railbuggy) proiect american Salutare! Odata cu vacanta de vara a inceput si lucrul la buggy. Am reusit sa ii fac suporti la bancheta, iam reconditionat franele, schimbat cilindri de frana cu uni noi, suportul la motor si la cutie, suportul frontal l-am cumparat de la Shere Khan (mersi !) de pe ceva waserboxer. planetarele desfacute bucati curatate de vaselina veche si intarita si vopsite(era sa pierd o bila). Astazi am reusit sa-i fac timoneria care functioneaza foarte bine(chiar prea bine). Imediat imi vin si rotile si il pun pe roti sa vedem cum sta. http://www.99poze.ro/RailBuggy/ Editat Iunie 27, 2013 de dictatorul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate