sierrafery Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 Hai noroc, daca tin minte bine o data a postat un coleg de pe forum ca face kituri de inlocuire EGR. Nu mai gasesc postul, vreau si eu sa montez unul sa scap de valva aia dezafectata... prefer sa dau banii unui concetatean decat la altii pe ebay... haideti baieti, astept raspunsuri NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat August 18, 2012 Partajează Postat August 18, 2012 Re: Cine facea kit de-EGR pe aici? Eu l-am luat de la Sorin Prislopan http://forum.club4x4.ro/member.php?5932-prislopan Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 18, 2012 Autor Partajează Postat August 18, 2012 Re: Cine facea kit de-EGR pe aici? multzam fain:h5...stiam eu ca e unul pe aici, ii dau PM NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat August 18, 2012 Partajează Postat August 18, 2012 Re: Cine facea kit de-EGR pe aici? Fery, da` cu ce te deranjeaza daca e acolo, cu furtunele de la vacuum scoase? "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 18, 2012 Autor Partajează Postat August 18, 2012 Re: Cine facea kit de-EGR pe aici? ....ca prin valva aia tot nu trece aerul ca printr-o teava goala... asta-i sigur, plus ca am un prieten mai capcaun in ungaria cu un defender Td5 care nu ma asculta nici in ruptul capului, ca in mintea lui de hun incapatanat crede ca EGR-ul ala e bun si ii trebuie o valva ca a lui face figuri... asa ca eu imi fac lucrarea mea sa fie perfecta si ii daui valva lui.:grin: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate