Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cine facea kit de-EGR pe aici?

sierrafery

Postări Recomandate

Hai noroc, daca tin minte bine o data a postat un coleg de pe forum ca face kituri de inlocuire EGR. Nu mai gasesc postul, vreau si eu sa montez unul sa scap de valva aia dezafectata... prefer sa dau banii unui concetatean decat la altii pe ebay... haideti baieti, astept raspunsuri

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cine facea kit de-EGR pe aici?

multzam fain:h5...stiam eu ca e unul pe aici, ii dau PM

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

Re: Cine facea kit de-EGR pe aici?

....ca prin valva aia tot nu trece aerul ca printr-o teava goala... asta-i sigur, plus ca am un prieten mai capcaun in ungaria cu un defender Td5 care nu ma asculta nici in ruptul capului, ca in mintea lui de hun incapatanat crede ca EGR-ul ala e bun si ii trebuie o valva ca a lui face figuri... asa ca eu imi fac lucrarea mea sa fie perfecta si ii daui valva lui.:grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare