staicucostel Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 Poate sa-mi dea cineva o schema cum vin furtunele de la vacum la relee si de acolo la EGR, pentru mitsubishi pajero 2,8 tdi din 1999 ,motor 4M40. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 Re: Probleme cu EGR-ul Manualul motorului te ajuta? As face niste poze la al meu, dar sunt departe de masina. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staicucostel Postat August 17, 2012 Autor Partajează Postat August 17, 2012 Re: Probleme cu EGR-ul Am manualul dar nu ma ajuta cu nimic. Vreau un desen chiar si de mana cum vin furtunele de vacum la electrivalve si de acolo la EGR. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: Probleme cu EGR-ul Ai rezolvat? Am adus masina acasa. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staicucostel Postat August 23, 2012 Autor Partajează Postat August 23, 2012 Re: Probleme cu EGR-ul Multumesc mult am rezolvat am gasit o masina la Busteni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate