Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

motor galloper

gigi_naste

Postări Recomandate

cum nu prea mai am ce sa modific la galloper am ajuns si la ultimua piesa de rezistenta MOTORUL asta pe care il am de 2,5 disel de 97de caluti care nu mai sunt toti am hotarat sa caut un motor acum sunt in dilema putin ori benzina ori 2,5 diesel de 140 de cai astept sfaturile voastre
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: motor galloper

nu are forta,putere incaltat cu 33 cam tragi de el si tot cautand pe net am vazut ca sunt si gallopere cu motoare de 2.5 de 139 de cai parca

sunt doar nioste mincinosi ordinari . nu sunt motoare pe galloper mai mari de 110 cp.

Link spre comentariu

Ar da bine un 2.8 de Pajero dar e ceva de munca. Realizabil nu imposibil. Recomand sa gasesti o masina cu totul ca sa poti face transplantul usor. Tin minte ca in Korea s-a produs o mini serie de Gallopere cu motorul de Terracan de 2.9 TD deci se poate.

I-ai facut pana acum un test de compresie? Eu i-am schimbat alataieri ceva de la turbo si trage de nu-ti vine sa crezi , face 0.7 - 0.8 bari.

Editat de Sefulik
Link spre comentariu

recomand benzinar! nu stiu daca nu trebuie si alta cutie, dar cel de 3.0 12valve de pajero de 150cai(il am io pe unul din caluti) este excelent! eventual poate gasesti unul cu 24valve si mai castigi ceva caluti ...s-ar putea sa mai muncesti ceva pe la instalatia electrica ...dar e realizabil! succes

Editat de ghostface

"don't get scared, be prepared for the worst"

frontera pregatita de razboi

Link spre comentariu

Sustin ce zice colegu mai sus. Pune un 3.0 v6 de mitsu si nu vei regreta. La consum e comparabil cu 2.8 td. Daca te sperie consumu, pune linistit o instalatie gpl. Dupa parerea mea motoru de 3.0 v6 cu gpl are cel mai bun raport consum/performante.

Link spre comentariu

asta implica munca multa trebuie sa umblu la grup ,cutie cel mai usor ar fi sa iau un englezoi de 2,8 si sa mut motorul cu radiator cu tot daca imi pica unul in mana lam luat si am terminat povestea oricum ii pun 2,8 fara sa schimb rapoartele la grupuri

Editat de Astral
Link spre comentariu

Cel putin la pajero mk1, cutia de viteze pusa pe diesel are aceleasi rapoarte cu cea pusa pe benzina. Singura diferenta este la prinderea pe motor, difera cutia de la motorul V6 la L4.

Link spre comentariu

dar nu vad ce problema sa ai cu grupurile... tu mai mult ca sigur ar trebui sa ai raport cel putin 4,875, ceea ce e ok. la mine am mai mic raportul 4,625 si tot isi face treaba masina ok, doar cutia de viteze nu sunt sigur ca se potriveste la prindere de la 2.5 la 3.0...asa par cam la fel cutiile(am 2 gallopere unul diesel si unul benzinar si am facut o comparatie vizuala)...sunt aproape 100% convins ca nu au nici o treaba la prinderea cu cutia motorul de 2.5 de galloper/pajero cu cel de 2.8... am vazut cutiile astea date jos si cutia de 2.8 este mult mai mare...

Editat de ghostface

"don't get scared, be prepared for the worst"

frontera pregatita de razboi

Link spre comentariu

la prindere cutiile de 2.6i, 2.8td si de 2.5td sunt la fel...problema este la 3.0v6 unde difera..

Nu e la fel prinderea 2.5 cu 2.8. Dovada e un surub de la electromotorul de 2.8 iar cutia de 2.8 e mai mare decat cea pentru 2.5, dar cum masina are deja bodylift intra fara probleme.

Link spre comentariu

Ar da bine un 2.8 de Pajero dar e ceva de munca. Realizabil nu imposibil. Recomand sa gasesti o masina cu totul ca sa poti face transplantul usor. Tin minte ca in Korea s-a produs o mini serie de Gallopere cu motorul de Terracan de 2.9 TD deci se poate.

I-ai facut pana acum un test de compresie? Eu i-am schimbat alataieri ceva de la turbo si trage de nu-ti vine sa crezi , face 0.7 - 0.8 bari.

Scuze multe, dar ce ai schimbat pe la turbina?? Ce piesa e, cat costa...:)) Urmeaza sa revin MARTI iar la dragostea mea, calutul:) Si ma intereseaza foarte mult aspectul cu turbina :wink:

MA RAD DE MA STRIC:ypu
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Aprox 250 lei, piesa mi-a adus-o un furnizor de piese OEM. Daca cumperi de la reprezentanta ai cel putin 20% in plus la nota. Am preferat nou pentru ca am facut rost de 4 bucati SH si cam toate au aceeasi problema, pierd presiune pe la membrana.

Editat de Sefulik
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Gata gigi...sa terminat transplantul..am pus tot ce era mai bun ptr calutul tau...e cal naravas ..nu mai e calut...:wink:..sa il calaresti sanatos..:h5

IMG_4506.thumb.jpg.f55fd5b9352c41c9e8758aebf34e28f1.jpg

pregatim masina ta pentru off road

www.modificarioffroad.ro

modificarioffroad@yahoo.com

dezmembrari pajero mk2.

0730678039

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare