Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

motor galloper

gigi_naste

Postări Recomandate

Re: motor galloper

tractorasul a primit un motor mitsu de 2,5 cu control boster pe turrbina ce sa zic merge intrun mare fel sa schimbat total mananca asfaltul acum busterul lam lasat la minim supapa de siguranta refuleaza la peste 3000 de rotatii ca sa nu fortez turbina am facut o proba si cu busterul la jumatate te baga in scaun zici cai benzina

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

tre sa ma duc la rar sa vad ce-mi trebuie ce am auzit ca ar fi nevoie de o factura de la un service auto ca s-a efectuat acolo transplantul in rest masina a primit anvelope 33/12,5/15 si vreau sa zic ca le invarte de le gaseste dracii

Editat de Astral
Link spre comentariu

tre sa ma duc la rar sa vad ce-mi trebuie ce am auzit ca ar fi nevoie de o factura de la un service auto ca s-a efectuat acolo transplantul

Astea sunt vorbe de la cineva care vrea sa dea cu parerea,nu trebuie factura nici pentru motor nici pentru manopera,masina de pe care s-a luat motorul trebuie sa fie radiata din circulatie din Romania,daca este de afara nu este nici o problema.Vorbesc din experienta,numai ca eu am pus acelasi tip de motor(este vorba de un turism),pentru a nu plati taxe mai mari (1500 lei omologarea).

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

care mai e stadiul actelor la rar si a masinii? cum se comporta? nu se putea face modificarea doar din chiulasa, admisie, evacuare si alte chestii pt a pastra seria si tipul motorului originale?(parca sunt pe bloc trecute astea) ce tip de motor de mitsu ai pus?cum s-a pupat cu cutia? ce modificari au mai trbuit facute pt adaptare? toate bune! Dan

Editat de ghostface

"don't get scared, be prepared for the worst"

frontera pregatita de razboi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare