CatalinU Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: motor galloper doar atat?haideti bre cu poze si impresii despre noua inima! Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Decembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Re: motor galloper tractorasul a primit un motor mitsu de 2,5 cu control boster pe turrbina ce sa zic merge intrun mare fel sa schimbat total mananca asfaltul acum busterul lam lasat la minim supapa de siguranta refuleaza la peste 3000 de rotatii ca sa nu fortez turbina am facut o proba si cu busterul la jumatate te baga in scaun zici cai benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Decembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2012 (editat) Re: motor galloper urmeaza sa fac poze la motor si booster in cel mai scurt timp Editat Decembrie 15, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FederalMogul Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: motor galloper 2.5 de Mitsu? Nu 2.8? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: motor galloper un cost estimativ al operatiei si cum sta treaba cu actele? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Ianuarie 1, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 (editat) Re: motor galloper tre sa ma duc la rar sa vad ce-mi trebuie ce am auzit ca ar fi nevoie de o factura de la un service auto ca s-a efectuat acolo transplantul in rest masina a primit anvelope 33/12,5/15 si vreau sa zic ca le invarte de le gaseste dracii Editat Ianuarie 1, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Re: motor galloper ar fi interesant de stiut cum se rezolva la RAR.asteptam vesti Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Re: motor galloper tre sa ma duc la rar sa vad ce-mi trebuie ce am auzit ca ar fi nevoie de o factura de la un service auto ca s-a efectuat acolo transplantul Astea sunt vorbe de la cineva care vrea sa dea cu parerea,nu trebuie factura nici pentru motor nici pentru manopera,masina de pe care s-a luat motorul trebuie sa fie radiata din circulatie din Romania,daca este de afara nu este nici o problema.Vorbesc din experienta,numai ca eu am pus acelasi tip de motor(este vorba de un turism),pentru a nu plati taxe mai mari (1500 lei omologarea). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 (editat) Re: motor galloper care mai e stadiul actelor la rar si a masinii? cum se comporta? nu se putea face modificarea doar din chiulasa, admisie, evacuare si alte chestii pt a pastra seria si tipul motorului originale?(parca sunt pe bloc trecute astea) ce tip de motor de mitsu ai pus?cum s-a pupat cu cutia? ce modificari au mai trbuit facute pt adaptare? toate bune! Dan Editat Mai 29, 2013 de ghostface "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate