Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Schimbare motor

Vizitator sweeper

Postări Recomandate

Vizitator sweeper

1. Intrebare cretina: pot schimba 2L-ul de pe Mk2-ul meu din '96 cu un 13B-T de LandCruiser 60, pastrand si cutia LC-ului? Ma atrage faptul ca motorul e mai mare si mai puternic (3.4L, 120 CP, 210N/m), cutia de viteze e 5 trepte, 4x4 permanent, si "pachetul" asta imi vine gratis :D Ar veni caroseria si sasiul de Hilux cu mecanica de LC. Pareri pro/contra?

2. Exista pe undeva un catalog de piese, accesorii si orice altceva pt offroad, cum sunt cele de la Louis.de pt motociclisti sau WestMarine.com pt yahturi? Deci ceva general, care sa cuprinda de la piese de schimb la pasta de lustruit caroseria si covorashe!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Schimbare motor

13B-T, din cite stiu eu, nu s-a folosit pe J6 ci pe J7. mai bine ii faci ceva la motorul actual, ii pui turbo, ca e mai simplu. gindeste-te ca dupa schimbare te duci la rar si cum 13b-t n-a fost niciodata pe mk2, o sa trebuiasca sa faci omologare. e sinucidere curata, dar daca ai banuti de aruncat, e ok.

sau schimba 13b-t-ul cu 2L-T si atunci pastrezi si cutia de pe hilux, faci doar o schimbare relativ simpla.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...
Vizitator benny

13B-T, din cite stiu eu, nu s-a folosit pe J6 ci pe J7. mai bine ii faci ceva la motorul actual, ii pui turbo, ca e mai simplu. gindeste-te ca dupa schimbare te duci la rar si cum 13b-t n-a fost niciodata pe mk2, o sa trebuiasca sa faci omologare. e sinucidere curata, dar daca ai banuti de aruncat, e ok.

sau schimba 13b-t-ul cu 2L-T si atunci pastrezi si cutia de pe hilux, faci doar o schimbare relativ simpla.

cumpar eu 13 B-T -ul de la tine daca e de vinzare

Link spre comentariu

cumpar eu 13 B-T -ul de la tine daca e de vinzare

n-am 13B-T, am un 3F de vinzare. benzinar, 4000cmc, pus si pe J6 si pe J7.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare