pitonul Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 (editat) Unde se poate face ITP-ul ptr. ATV in Bucuresti ? Am sunat la RAR si mi-au recomandat RAR-ul din Voluntari si un service din zona Baneasa. Am optat ptr. Voluntari, dar,cred, ca mai sunt si alte statii care fac ITP-uri ptr. ATV.Presupun ca informatia poate fi folositoare si altor colegi . Editat August 17, 2012 de pitonul Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 Re: ITP atv Unde se poate face ITP-ul ptr. ATV in Bucuresti ? Am sunat la RAR si mi-au recomandat RAR-ul din Voluntari si un service din zona Baneasa. Am optat ptr. Voluntari, dar,cred, ca mai sunt si alte statii care fac ITP-uri ptr. ATV.Presupun ca informatia poate fi folositoare si altor colegi . Mai este un service in Mogosoaia vis a vis de vechea benzinarie si de oraselul copiilor. Fac sigur pt moto si ATV-uri Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat August 18, 2012 Partajează Postat August 18, 2012 Re: ITP atv I.t.p. auto/moto/atv bd. timisoara nr 76 A sector 6 http://www.conceptcarservice.ro probat de mine, foarte de treaba baitul care face pt. atv/moto 0760 654 463 recomand Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Re: ITP atv Eu am facut la Podul de pe Fundeni, Adi ceva parca se cheama service-ul.. A fost rapid, totul in regula.. Mai e un service pe Andronache unde am facut ITP-ul la moto, cred ca fac si ATV.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate