Bodhi Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Salutare, Ieri am fost la Bacau si am luat-o LJ70 2.5 turbo. Mi-a ramasa ceva in cap dupa 60-ul dupa care plang si acum. Asa ca m-am hotarat sa incerc si un 70.:) Am ceva de munca la ea, dar si 60-ul cand l-am luat arata mai rau. Asa ca am dus-o direct la garaj( l-am blocat pe @Liviuoff, salutari pe aceasta cale :)). Motorul suna intr-un mare fel. Tabla e varza dar aste e nimic :)) O sa incep sa caut pe la dezmembrai tablele care-mi trebuie. Va voi tine la curent cu evolutia masinii..................tre sa-i dau un nume de botez........:)) "in Iordan, botezandu-te Doamne": Maricica :)) CAteva poze dupa ce am descarcat-o S-auzim de bine B. :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: back to my first love, Toyota .......... Ehe sa o stapanesti sanatos arata interesant.Cu Pajero ce ai facut?Apropo am o dilema.Cand am fost la Lacul Vulturilor tu erai cu Pajero ala scurt de ne-am intalnit la Lukoil ? :D Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: back to my first love, Toyota .......... Salutare, Ieri am fost la Bacau si am luat-o LJ70 2.5 turbo. Mi-a ramasa ceva in cap dupa 60-ul dupa care plang si acum. Asa ca m-am hotarat sa incerc si un 70.:) Am ceva de munca la ea, dar si 60-ul cand l-am luat arata mai rau. Asa ca am dus-o direct la garaj( l-am blocat pe @Liviuoff, salutari pe aceasta cale :)). Motorul suna intr-un mare fel. Tabla e varza dar aste e nimic :)) O sa incep sa caut pe la dezmembrai tablele care-mi trebuie. Va voi tine la curent cu evolutia masinii..................tre sa-i dau un nume de botez........:)) "in Iordan, botezandu-te Doamne": Maricica :)) CAteva poze dupa ce am descarcat-o S-auzim de bine B.[ATTACH=CONFIG]148693[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]148692[/ATTACH] Sa o stapanesti sanatos :h5 A fost a lui @Crihan ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat August 23, 2012 Autor Partajează Postat August 23, 2012 Re: back to my first love, Toyota .......... Merci. Da, a lui a fost-acum e a mea, muhahaha :))) :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Crihan Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: back to my first love, Toyota .......... Sa o stapanesti sanatos si astept sa vad pozele :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Re: back to my first love, Toyota .......... S-o stapanesti sanatos ! Hai ca n-arata asa groaznic, incet, cu timp, o sa se rezolve toate, si-ti va prinde bine o masina functionala cand vine iarna imediat :P EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 (editat) Re: back to my first love, Toyota .......... s-o stapanesti sanatos ! since am aruncat un ochi si nu arata chiar asa de rau cum zici u :grin: ai umpic de munca dar o rezolvi u ,daca motoru si sasiul sunt bune restu sunt detalii:grin: si raspunde la telefon ca rebui sa ducem alea acolo ca asteapta ala :ha2 au iesit super deci face treaba buna . trebui sa rai tigania aia de la aripi Editat Septembrie 4, 2012 de liviuoff KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Septembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: back to my first love, Toyota .......... Salut Le tai, stai linistit. Cu timpul e problema. Sapt asta aduc aripa si usa si intra la treaba. Numai bine :) :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Crihan Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Re: back to my first love, Toyota .......... Ceva noutati ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Re: back to my first love, Toyota .......... sa o noroiesti sanatos ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Re: back to my first love, Toyota .......... S-o stapaniti sanatos :h5 . Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Iunie 12, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2013 Re: back to my first love, Toyota .......... salut, N-am mai facut nimic la masina, dar cum Pajero sper sa se vanda, raman doar cu Maricica. ma bate un gand sa o inmatriculez pe RO. In acte e utilitara. Stie cineva daca are vreun Euro sau e non? macar 1. In actele de BG nu reusesc sa descifrez nimic :P Motorul e 2lt. Daca dispare pajero o sa avansez foarte repede cu tablaria ca nu o sa mai am "cu ce" :) Usa si aripa sunt schimbate, am luat snorkel nou, proiectoarele sunt pregatite...........dar n-are voie pe drumurile patriei, inca multumesc, :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Crihan Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 Re: back to my first love, Toyota .......... Mai pune ceva poze cu ea! In ce stadiu mai e? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Octombrie 15, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Re: back to my first love, Toyota .......... Salut, Sper sa o iau saptamana asta de la vopsit. Pun si poze. :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Octombrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Re: back to my first love, Toyota ....... LJ70 2.5 turbo Am adus-o de la vopsit. Intra la o verificare pe partea mecanica si pe urma in teste la noroi. Proiectoarele sunt in portbagaj................ Imi trebuie nistte anvelope MT ca nu-mi place huruitul de la Pneusuri :) :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 (editat) Re: back to my first love, Toyota ....... LJ70 2.5 turbo Alta viata arata bine ,sa te poarte sanatos Si eu am inmatriculat-o pe Romania ca autoutilitara ,motorul 2lt este noneuro...asa mi-a inmatriculat-o RARul Editat Octombrie 21, 2013 de Astral Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Octombrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Re: back to my first love, Toyota ....... LJ70 2.5 turbo M-am gandit si eu la inmatricularea in RO, dar KKtul de timbru este aprox. 2200euro:oo Am reinnoit actele pe Bg. Astept amortizoarele sa le montez si sa ies la o tura....... :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Noiembrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Re: back to my first love, Toyota ....... LJ70 2.5 turbo Salut, A primit amortizoare noi, thx @ironman4x4. Si s-au montat si proiectoarele-faza scurta, faza lunga Urmeaza niste scuturi si trebuie sa schimb rotile cu niste M/T-uri :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Re: back to my first love, Toyota ....... LJ70 2.5 turbo Pe site-ul ANAF iese la 1800euro taxa. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Noiembrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Re: back to my first love, Toyota ....... LJ70 2.5 turbo tot pe Anaf m-am uitat si eu, Autoutilitara N1, non euro-2200. :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate