Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Discovery OFFROAD TRIAL - 8 septembrie - Sarata Monteoru

Postări Recomandate

Cupa "Discovery OFFROAD TRIAL"

8 septembrie 2012 - Sarata Monteoru

Offroad Bucovina cu sprijinul Discovery Channel organizeaza pe 8 septembrie, la Sarata Monteoru, competitia "Discovery OFFROAD TRIAL".

Competitia are o singura clasa de participare, cea "Standard", si este dedicata masinilor cu tractiune integrala.

Inscrierile se fac pe www.discovery.ro/discovery-offroad-trial incepand din 23 august si se incheie in momentul in care cele 30 de locuri disponibile au fost ocupate.

Detaliile legate de dotarile obligatorii ale masinilor vor fi bifate pe pagina de inscriere si vor fi verificate de o echipa tehnica, inainte de inceperea competitiei (cu mentiunea ca participantii care nu indeplinesc conditiile tehnice obligatorii nu vor fi primiti in concurs). La concurs participa numai pilotul, detinator al unei licente FRAS, dar sunt acceptati insotitori in masina.

Toti cei inscrisi in concurs trebuie sa fie prezenti pe 8 septembrie, in Sarata Monteoru la Hotel Cazino pentru inscrierea oficiala, care incepe la ora 09:00 si se incheie la ora 11:00 . Concursul incepe la ora 11.30 de la punctul de start.

Castigatorul competitiei va primi cupa Discovery OFFROAD TRIAL si

un GPS Garmin 62S,

673505576_Garmin62S.jpg.fb48833ad7d2efb6cab398a0e10167c0.jpg

iar pentru urmatoarele locuri premiile sunt:

locul 2 un troliu Wo-Ger 13.000

303155425_DSCF2271(Medium)(Mobile).JPG.f298fcaf489c9b5dbbd1c4bf5cef9270.JPG

si locul 3 un ceas Suunto

1280448869_Ceas(3).png.e2972d4cbb9ffa84a574316a2c2bf5db.png

Participarea este gratuita. Bafta!

Editat de Max
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Discovery OFFROAD TRIAL - 8 septembrie - Sarata Monteoru

GTC Motorsport va participa la acest eveniment cu mai multi piloti de la clasa Standard.

Locatia este foarte frumoasa si evenimentul merita toata atentia noastra.

Ne vom inscrie cat de curand!

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

Licenta si asigurarea se pot face la inscriere. Si nici nu sunt atat de scumpe...

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Licenta si asigurarea se pot face la inscriere. Si nici nu sunt atat de scumpe...

am inteles este licenta pe perioada concursului respectiv sa inteleg ?multumesc

KAMIKAZE Off Road Team
Link spre comentariu

Info catre onorata Comisie Nationala de Off Road si in special domnului "presedinte" de comisie Silviu Bulugioiu.

Ma baieti de unde pana unde faceti voi valuri cu intrebari si nemultumiri fata de evenimentul de la Sarata Monteoru, precum ca nu ati fost informati si nu vi s-a cerut acordul pentru desfasurarea acestui eveniment.

Pai nu sunteti tot voi aia care ati permis ca la ditamai competitia din calendarul competitional Off Road pe 2012, mai precis competitia de la Arad sa nu fie prezenta Alina Stegaru (cea care da licente). Adica ati permis sa

poata intra in competitie oameni fara licenta si eventual fara asigurare!?

Si

dati voie unui club sa mai tina etapa in campionatul national de Off Road dupa ce acel club (sau individ) nu a platit nimic la licenta si permis de organizare pana acum (adica a depasit de mult termenuL impus la sedinta)

Ma refer mai exact la etapa de la Deva, care nici pana acum nu se stie exact daca se tine.

Pai nu va e un pic rusine sa trageti tocmai voi de maneca un eveniment ca asta care se desfasoara sub un

club care are licenta si permis de organizare (Off Road Bucovina a organizat in 2012 prima etapa de drift oficiala).

Care anunta ca este un eveniment la care pot participa numai sportivi cu licenta FRAS (adica orice licenta FRAS "raliu, coasta, indemanare, etc").

Pentru informarea dumneavoastra:

Acesta este un eveniment "restrictionat" care respecta toate regulile FRAS si nu are nici o legatura cu comisia

dumneavoastra, se supune direct FRAS adica Consiliului Federal.

Faptul ca sunt masini cu tractiune integrala nu inseamna ca comisia dumneavoastra trebuie informata sau mai mult

nu dumneavoastra dati acordul pentru a se desfasura acest eveniment.

Pentru alte nelamuri pe care le mai are comisia despre acest eveniment, ma puteti suna direct pe mine sau pe Floyota

Rasty

Link spre comentariu

Vedeti ca exista o inadvertenta intre premiul 2 de pe site-ul Discovery (locul 2 un troliu Renegade 6800 lbs ) si premiul 2 prezentat aici pe site, in primul post al acestui topic (locul 2 un troliu Wo-Ger 13.000).

KAMIKAZE TEAM
Link spre comentariu

Vedeti ca exista o inadvertenta intre premiul 2 de pe site-ul Discovery (locul 2 un troliu Renegade 6800 lbs ) si premiul 2 prezentat aici pe site, in primul post al acestui topic (locul 2 un troliu Wo-Ger 13.000).

CORECT

REZOLVAT

"SARUMANA"

Te salut

Rasty

Link spre comentariu

mai mulde detalii despre traseu? se incadreaza in clasa standard?

Nu am inteles intrebarea!?

Adica cum daca "se incadreaza la Standard", daca este un trial cu traseu de Standard.

Te referi la un track GPS sau la ce!?

Cat costa licenta si asigurarea one-event? Inca nu m-am inscris ca nu am numere valabile dar sper sa rezolv saptamana asta.

Nu te mai poti inscrie ca s-au ocupat locurile.

Dar ca info pentru viitor, licenta one-event este 30 euro/eveniment iar asigurarea este de 30 RON/eveniment

Va salut

Rasty

Link spre comentariu

este batalia suprema pentru premii!!!!!!!!!! sper sa ajung acolo ca si spectator sa vad vulturii in actiune :)))

felicitari organizatorilor !!!:br

:) hai mai Cobra :) chiar crezi ca oameni care unii dintre ei au bagat mii de euro in masini ( nu e cazul meu a nu se intelege gresit ) chiar vin pentru premii :) eu fie vorba intre noi nu mi-ar strica nici unul din ele :) ca am ce face cu oricare dintre ele :) hai ca dau o tuica cand ne vedem :) mai ales ca ai promis ca stam la o bauta cand ne-am vazut la Iasi :)

Link spre comentariu

:) hai mai Cobra :) chiar crezi ca oameni care unii dintre ei au bagat mii de euro in masini ( nu e cazul meu a nu se intelege gresit ) chiar vin pentru premii :) eu fie vorba intre noi nu mi-ar strica nici unul din ele :) ca am ce face cu oricare dintre ele :) hai ca dau o tuica cand ne vedem :) mai ales ca ai promis ca stam la o bauta cand ne-am vazut la Iasi :)

era doar o simpla metafora ....... dar stii si tu ca atunci cand ticaie cronometrul......se schimba lucrurile :))))

oricum sigur va fii frumos si prevad de pe acum un podium plin de GTC-ei :wink:

Link spre comentariu

Corespondenta de fata locului.

Poze de la locatie.

- Platou

- Soare

- Frumos

70604582_photo2p.thumb.jpg.7ca715f4792d87a6ebd6a508c25d92f2.jpg

935994614_photo3p.thumb.jpg.0ac28a7897882ba5d4a5b0a2acdb2823.jpg

70604582_photo2p.thumb.jpg.7ca715f4792d87a6ebd6a508c25d92f2.jpg

Aici e zona de STANDARD

816268287_photo11p.thumb.jpg.7d85da0c296e9904298a26d6750c3737.jpg

Iar aici zona de joaca pentru EXTREM

1260705788_photo22p.thumb.jpg.f474af841b1c8d360f00ebd879e33fcf.jpg

1130107307_photo33p.thumb.jpg.c02f647cece7890a87a89e6ad42f0202.jpg

Astazi punem benzile si jaloanele

Va salut

Rasty

Link spre comentariu

Echipajelor care s-au inscris in competitie

Va rog sa nu veniti pentru competitie cu masini modificate, taiate sau asa ceva (Open sau Extrem).

Daca doriti sa veniti si cu alte masini (Open, Extrem), am mai amenajat o joaca de traseu pentru masinile

care nu participa la competitie.

Concursu este doar pentru masini STANDARD, conform cu regulamentu.

link catre regulament: http://www.discovery.ro/discovery-offroad-trial

Adica cauciucuri agresive de tip simex, bogger, tractoare sau asa ceva NU intra in concurs.

La clasa Standard e voie cu maximum profil MT.

Cam asta o sa contina fisa cu dotarile minime obligatorii la inscriere.

................................................................................

Cauciucuri maximum profil MT, nemodificate (nu de competitie, nu agricole )

Casti de protectie pentru pilot si alti eventuali insotitori, tip AUTO

Extinctor cu manometru minim 2 litri pulbere

Cric

Trusa de prim ajutor

Automobilul trebuie sa aiba toate dotarile standard pentru circulatia pe drumurile

publice conforme codului rutier

................................................................................

Va salut

Rasty

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare