Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

parere jante tabla versus jante aliaj pentru Daihatsu

dcosmin

Postări Recomandate

Re: parere jante

ca rezistenta mecanica, evident ca sunt in avantaj cele din tabla.

dar prezinta si dezavantaje:

1. greutate mai mare (cantaresc 12-16kg/buc)

2. jantele ieftine au un cromaj de proata calitate, de obicei "infloreste" dupa 1-2 ani

Eu iti recomand, daca alegi jantele din tabla, sa cumperi unele vopsite, se repara usor si rapid.

PS Atentie la offset, nu orice janta intra pe orice masina...

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: parere jante tabla vs. jante aliaj

235 75 15 . Pai si cum facem o proba ?jantele astea nu le pot proba ca mi le trimit ambii prin curier..

Parerea mea: la gumele astea, nu folosesti jante 10j... indiferent de offset. Pentru gumele astea se recomanda, din cate stiu eu, intre 7j-9j. Daca gresesc, imi cer scuze.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

pe 7j 255? Ma indoiesc. In tot cazul ideea era despre pareri intre cele 2 tipuri de jante nu despre gume. Multumesc

indoieste-te, asa scrie la mine in carte ca dotare standard 235/75/15 sau 255/70/15, fara modificari de jante :grin::h5

ti-am spus de gume pentru ca ai spus ca jantele le vei folosi cu gumele de 235.

Link spre comentariu

Am eu 7j Borbet de pe o Vitara cu 235/75/15 Bfg At si au intrat foarte greu adica cu benzina. Dupa ce se aseaza arata chiar bine. Nu stiu ce Et au jantele dar oricum e alta viata fata de cele 6 J care vin standard la Feroza. Eu as merge pe 7 j eventual as mai astepta daca nu te grabesti.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Re: parere jante tabla vs. jante aliaj pentru Daihatsu

Am eu jante de aliaj si pana acum se comporta super bine.Nu stiu ce j au dar daca ai cric (eu nu am inca) poti sa incerci una.SAtiu doar ca gumele mewle au intrat mai greu si ca se potriveau perfect niste gume mai late.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...

O intrebare: la Feroza, in cartea de identitate de la RAR am trecute avvelope de 195/80 R15, dar pe net am gasit o carte tehnica scanata in care este speciticate si dimensiunea 225/70 R15. Stie cineva de unde ia RAR-ul datele pe care le trece in CIV?

Link spre comentariu

O intrebare: la Feroza, in cartea de identitate de la RAR am trecute avvelope de 195/80 R15, dar pe net am gasit o carte tehnica scanata in care este speciticate si dimensiunea 225/70 R15. Stie cineva de unde ia RAR-ul datele pe care le trece in CIV?

Nici ei nu stiu. Eu am ambele masuri in carte. Oricum au acelasi diametru, doar latimea difera.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Daca te rog, cand ai putin timp, poti sa-mi trimiti cartea scanata pe email (FARA date personale, numar de identifidare, etc, deci anonimizata)? Ma gandesc sa-mi schimb cauciucurile si nu mai am chef sa umblu pe la RAR pentru ca nu stiu carui functionar/functionara i-a fost lene sa scrie toate datele in CIV. O sa iau cu mine copia, pagina din cartea tehnica scanata si daca dau de vreun "organ" prea zelos o sa i le bag pe gat ...

bogdan.sb@gmail.com

Multumesc.

Editat de Astral
VREUN/VREO ... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

on topic , cred ca pentru 7 j 235/75/15 sunt cele mai bune.si eu am pus le fel si arata foarte bine cauciucul pe janta.8j e mare pentru 235 cu balon mare

http://i1198.photobucket.com/albums/aa460/frnv40/image4_zps02aece8f.jpeg

http://i1198.photobucket.com/albums/aa460/frnv40/image3_zpsbc69d54b.jpeg

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare