PAUL DOGARU Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Salutare, A umblat cineva la grupul spate de la Feroza.....Am un clantanit atit la accelerare cat si la decelerare.Cineva mi=a zis ca uzura dintre pinioane care creeaza acest zgomot se regleaza nu stiu de unde....Daca cineva cunoaste fenomenul si a avut aceasta experienta... Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Re: Clantanit grup spate FEROZA Trebuie desfacut. Inainte sa te apuci sa faci asta, verifica sa nu fie vreo cruce de cardan ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PAUL DOGARU Postat August 27, 2012 Autor Partajează Postat August 27, 2012 Re: Clantanit grup spate FEROZA Nu este cruce am verificat Sunt in stare foarte buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate