Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

compresor wabco

grasu-bff
 Share

Recommended Posts

astazi am luat un compresor wabco de la un prieten care dezmembreaza bmw, provine de la suspensia reglabila de e39 breck si vreau sa il modific putin pentru a umfla rotile cu el, am deschis acest topic pentru a da o idee celor care nu dispun de sute de euro petru un compresor dedicat, o sa pun si cateva poze cand o sa fie gata, va salut :2dr824543411_2012-08-2820_41_55.thumb.jpg.59a3437c653644d98cfb7b4872a5c233.jpg46062834_2012-08-2820_42_24.thumb.jpg.04612d7f3b7c07dd223efe2d33842cf4.jpg
Slow as possible, Fast as necessary

Re: compresor wabco

Nu doresc sa dezamagesc asa pasionati de tunning de compresoare, dar eu unul ma cam indoiesc ca o sa faca treaba buna sau o sa aibe viata lunga asa compresor mic la asa roti ...mari.

Astept sa ma contraziceti cu o demonstratie live.

Succes

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

nu sunt pasionat de ``tuning`` toti am vrea sa fim milionari in euro si sa ne indeplimin toate poftele, e un fel de ``cheap tuning`` fiecare dupa posibilitati

si referitor la compresor suspensia pe care o controla functioneaza la 8 bari asa ca nu e slab, si in plus e wabco nu made in china.

Din ce stiu eu, la un compresor conteaza atat presiunea pe care o poate realiza cat si debitul de aer pe care il poate furniza. Compresoarele HD utilizate in off-road stiu ca pot asigura un debit de 72-150 l/min la o presiune de 150 psi (cam 10 bari). Si au si ele un timp maxim de functionare (adica trebuiesc oprite pentru racire la un moment dat).

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

nu sunt pasionat de ``tuning`` toti am vrea sa fim milionari in euro si sa ne indeplimin toate poftele, e un fel de ``cheap tuning`` fiecare dupa posibilitati

si referitor la compresor suspensia pe care o controla functioneaza la 8 bari asa ca nu e slab, si in plus e wabco nu made in china.

o sa faci omleta pe el inainte de a umfla prima roata de 33", si nu crez sa umfle prea multe bucati. Dar e numai parerea mea............... Daca iti iese combinatia, ARB va da faliment si chinezii isi vor inchide fabricile, asta daca nu cumva iti vor fura inainte "patentu"...........

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Bre ...

Un compresor chinezesc sau d'ala "made in naiba-stie-unde" dar care cat de cat mai si umfla rotile ... e cam 300 de lei ...nou ... nu e cine stie ce ...dar tine ...Am eu un T-max care a umflat la viata lui de la baloanele lu fimiu ...pan' la o daia barca gonflabila de 12 insi. Maraie, paraie da' merge ... iti faci treaba cu el ...te scoate din necaz...asta-i important!

Acu io nu vreau sa fiu carcotas (sa dea domnul sa-ti faci treaba cu nenea wabco asta de zici ca il ai)...da vreo 30 de perne dalea de bemveu ...se pot compara cu o roata decenta de masina de teren ...unde mai pui ca mai sunt 4 roti la o masina...aritmetica simpla iti aduce intrebarea logica: in cat timp poti umfla 120 de perne de bemveu cu un singur compresor???...Sau ... alta mai simpla ... in timp ce compresorul iti umfla rotile ...ai timp de un somn bun?

Io cred ca in cazul de fata ...iti era mai de folos o pompa daia de picior ...Dai burta jos ...si umfli rotile ...Cand obosesti la urcat scari ...iei "liftul" ... :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

o sa incerc sa vad cum merge, si atunci o sa ma hotarasc ce fac cu el, de incintat nu se incinta prea rau, dc sa nu umfle mi se pare destul de mare pistonu, nu am timp acum sa ma ocup de el dar cand o sa fie gata o sa pun un clip,

oricum nu vreau sa vad sau sa fac afacere cu treaba asta, asa ca v-as ruga sa discutati decent, am pus o idee de proiect nu am cerut parera nimenui despre daca va merge sau daca se poate, eu credeam ca sunt de apreciat posturile DYI... sau bine poate vi se pare un proiect prost asta si deasta ma luati in gluma ...o sa-mi iau oricum si o pompa de picior sa nu cumva sa raman fara aer cad o sa-mi i-a foc ``compresoru`` va salut ;)

Nu face nimeni misto de tine ...doar ca sa mai ai o solutie de backup ca nu se stie niciodata ... :wink: Atat nea Luigi cat si eu iti sugeram ca solutia aleasa de tine ni se pare cam fragila ...doar atat!

Topicurile DIY sunt binevenite .... ca nimeni nu s-a nascut invatat.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Eu sustin proiectul.... si sunt convins ca acel compresor (Wabco) e destul de capabil pentru a face fata unora de firma destinate acestui lucru.

Am vazut unul de pe audi si am ramas foarte impresionat.

Garantez ca nu vei fi dezamagit.

Suzuki Samurai 1.3i 1991

Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!!

• 2 weeks later...

Am incercat si eu sa fac asa ceva dintr-un compresor de perne de audi allroad dar am fost dezamagit de debit ,putere are dar debit nu prea ......au fost gandite de fabricant mai mult pt putere si nu pt debit, ori la o roata de 31 33 35 iti trebuie debit nu gluma

Martinica

Daca iti iese combinatia, ARB va da faliment si chinezii isi vor inchide fabricile, asta daca nu cumva iti vor fura inainte "patentu"...........

Nici o grija; un Wabco nou de suspensie, costa cca.800€ (si peste). Nu le va fura chinezilor pîinea.:ha:

Edited by Patrolator

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

• 3 weeks later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use