emanoeladrian Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Ziua Buna dragi colegi ! As dori sa execut urmatoarele operatiuni la Patrolul pe care intentionez sa il cumpar din Germania si care in mod cert are ceva rugina pe dedesubt: O curatare si eventual o protectie a sasiului si caroseriei pe dedesubt eventual cu Kelfos(il procur personal) si mai apoi o terosonare. Poate cineva sa ma indrume la o persoana care are 'uneltele' necesare (garaj,rampa,aer comprimat,pistol,timp si face asa ceva) sau eventual un garaj serios ? Totul contracost bineinteles. Obisnuiesc sa am grija de lucrurile mele si sa le tin in cea mai buna conditie,nu am in schimb timp si 'uneltele' necesare. Va sunt recunoscator :2dr pentru orice informatie sau indrumare .:tk RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Re: Pregatire pentru iarna-curatare de rugina si terosonare Patrol/Cine ?Unde ? Te gandesti la demontarea caroseriei de pe sasiu, nu ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat August 29, 2012 Autor Partajează Postat August 29, 2012 Re: Pregatire pentru iarna-curatare de rugina si terosonare Patrol/Cine ?Unde ? Salut U2_2 , Nu , nu doresc sa ajung pana acolo , vreau cat se poate de bine curatata de rugina si apoi o protectie ,FARA demontari sau fara demontari majore sa zicem. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Re: Pregatire pentru iarna-curatare de rugina si terosonare Patrol/Cine ?Unde ? Salut U2_2 , Nu , nu doresc sa ajung pana acolo , vreau cat se poate de bine curatata de rugina si apoi o protectie ,FARA demontari sau fara demontari majore sa zicem. Cred ca tu vrei asa ceva.....cam ce-am facut eu la Didone - Grizzly 4x4 Garage, caruia ii multumesc ca si-a lasat deoparte lucrarile si mi-am putut face damblaua la rampa din garajul lui ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57630-Toyota-LJ70-a-lui-Astral-Black-Swan&p=819635#post819635 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat August 30, 2012 Autor Partajează Postat August 30, 2012 Re: Pregatire pentru iarna-curatare de rugina si terosonare Patrol/Cine ?Unde ? Cred ca tu vrei asa ceva.....cam ce-am facut eu la Didone - Grizzly 4x4 Garage, caruia ii multumesc ca si-a lasat deoparte lucrarile si mi-am putut face damblaua la rampa din garajul lui ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57630-Toyota-LJ70-a-lui-Astral-Black-Swan&p=819635#post819635 Cam asta e ideea ,cu precizarea ca nu vreau sa o fac eu personal , eu doar supervizez. Imi ajunge la cate masini am facut personal,ultima fiind Land Cruiser J10. Caut un garaj cu o echipa de tineri care vor sa manance o paine alba pentru 2-3 zile de munca. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 Re: Pregatire pentru iarna-curatare de rugina si terosonare Patrol/Cine ?Unde ? Caut un garaj cu o echipa de tineri care vor sa manance o paine alba pentru 2-3 zile de munca. Nu prea mai gasesti tineri din astia chiar daca urla foamea in ei.Gasesti un nene din scoala veche dar care de obicei este ocupat si ai de stat pana iti face lucrarea.Bafta. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Re: Pregatire pentru iarna-curatare de rugina si terosonare Patrol/Cine ?Unde ? ai gasit ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Re: Pregatire pentru iarna-curatare de rugina si terosonare Patrol/Cine ?Unde ? Se vede treaba ca nimeni nu mai e amator de paine alba in ziua de azi ...ptr ca e plina de gluten si inalbitor... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Septembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Re: Pregatire pentru iarna-curatare de rugina si terosonare Patrol/Cine ?Unde ? ai gasit ? Mare adevar zisesi Yonutz ! Tot respectul ! Din fericire nu mai e nevoie pentru ca curatarea si protectia a fost facuta in Germania de fostul proprietar :grin: ...ma refer la HZJ 80-ul pe care l-am cumparat si nu la Y61 pentru care ma pregateam si pe care am refuzat pana la urma sa-l iau. Asa ca pana la urma 'painea alba' ramane in cos !:grin: Yonutz, o sa am nevoie de ajutorul tau..daca ai timp . E foarte posibil sa trebuiasca sa remontez scaunele din spate in locul patului existent si sa revin la configuratia initiala, ai timp si loc in garaj pentru o lucrare de cateva ore? RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos23 Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Re: Pregatire pentru iarna-curatare de rugina si terosonare Patrol/Cine ?Unde ? imi cer scuze ca intervin cu o intrebare,dar la ce interval de timp este recomandata curatarea,terosonarea...etc...? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Re: Pregatire pentru iarna-curatare de rugina si terosonare Patrol/Cine ?Unde ? Procesul de curatare, tratare rugina si grunduire-terosonare este unul preventiv si in acelasi tim facultativ... :wink: Cu o singura conditie ...sa il faci inainte sa apara rugina! :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos23 Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Re: Pregatire pentru iarna-curatare de rugina si terosonare Patrol/Cine ?Unde ? multumesc frumos,cred ca ar fi timpul de o inspectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Re: Pregatire pentru iarna-curatare de rugina si terosonare Patrol/Cine ?Unde ? multumesc frumos,cred ca ar fi timpul de o inspectie Da, clar .... Da-i inainte! :ap (mai ai 9 posturi de facut si poti pune anuntul la Mica publicitate) consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate