marian nicolae Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 (editat) Salut! problema a inceput dupa ce o saptamana m-am chinuit sa curat rugina si am uns-o toata cu vaselina,am dat-o cu pensula ptr. ca nu am nici rampa nici compresor,am dat peste tot mai putin esapamentul apoi am mers la cineva si cand a trebuit sa ies din parcare a inceput sa caraie la bagarea in marsarier,mentionez ca i-am dat vaselina si ulei la greu,am ajuns acasa si am mai incercat-o de cateva ori si nu vrea sa prinda decat dupa ce patineaza,am facut pedale si tot nimic apoi am incercat si am apasat putin maneta la cuplare si cand patineaza cand nu,poate imi spuneti si mie daca am atins ceva ce nu trebuia sau eventual sa sterg vreun cablu multumesc! Editat August 29, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat August 30, 2012 Autor Partajează Postat August 30, 2012 Re: caraie in marsarier gata sa reglat singur,nu mai caraie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 Re: caraie in marsarier Acu'...o sa inceapa sa guite , sau sa raga ... E cam normal sa caraie - aproape intodeauna se datoreaza manevrarii necorespunzatoare - lipsa timpului de pauza la schimbarea in marsalier . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat August 30, 2012 Autor Partajează Postat August 30, 2012 Re: caraie in marsarier bagam in marsarier pe loc,sa rezolvat nu mai conteaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate