RZV Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Deci...primesc cu imprumut portbagaj sau cutie bagaje cu tot cu bare,prinderi pentru masini cu streasina:grin: Adica Y60.. Cine este dispus sa se desparta de portbagajul sau-trebuie sa se potriveasca la Y60,pentru WE? Am 6 persoane in autobuz si nu am loc de bagaje,canoe,scaune ....adica nu-l cocosez sau abuzez,nu merge prin padure sau chestii gen.... Proprietar intelegator financiar....preferabil consumator :2dr Am doua bucati la ~150 km de Bucuresti dar as evita plimbarea gratuita...si timpul pierdut Razvan 0722 163089 Multumesc anticipat. PS nu este o gluma, imi scot prietenii la un road trip....cu o organizare serioasa :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat August 31, 2012 Autor Partajează Postat August 31, 2012 Re: Portbagaj de imprumut- Y60 Multumesc, nu-mi mai trebuie. Am cumparat unul doar al meu de la Marcel - House4x4. Multumesc inca o data pe aceasta cale pt ajutor. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate