paulbiro Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 salut, daca ma poate ajuta si pe mine cineva am un y60,si in treapta 5 imi suna (huruit) si ma cam enerveaza.am inteles ca este o problema frecventa la patrol.ma intereseaza daca stie cineva cum as putea si daca as putea remedia problema fara sa cumpar alta cutie.multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 Re: sunet la cutia de viteze in treapta 5 Desi pasionatii de off-road intra frecvent prin matzaraia cutiilor de viteza ( si nu numai ) , este indicat sa faci acest lucru numai daca fenomenul este foarte acut. Cutiile rulate isi formeaza o anume suma a uzurilor care le permite sa functioneze chiar si la un rulaj mare . Uzura este in absolut toate componentele cutiei. Cand schimbi ceva ( defect ) si pui un reper nou ( si fara uzura ) intr-un angrenaj uzat ( si cu o suma de jocuri ), riscul sa trozneasca definitiv este foarte mare in aceasta situatie. Personal te-as sfatui sa verifici daca timoneria schimbatorului nu a fost afectata ( deplasata ) si in acest mod levierul de comanda sa nu se afle pe pozitia potrivita in viteza a cincea. Se intampla frecvent , mai ales la masinile cu care se face off-road mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 Re: sunet la cutia de viteze in treapta 5 Scriu pe scurt - fa un search .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian sangeorzan Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: sunet la cutia de viteze in treapta 5 o varianta ar putea fi rulmentii ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: sunet la cutia de viteze in treapta 5 Si mai scurt ...search ...si gasesti raspunsul! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbiro Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: sunet la cutia de viteze in treapta 5 multumesc tuturor pentru mesaje ,search am dat dar fara prea mult succes ,probabil pt ca nu ma prea pricep eu.astept in continuare indicatii (momentan nu folosesc oricum masina sta degeaba in garaj si eu prin tari straine:al ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate