Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un pic de aventura, jacuzzi inclus

iulianul

Postări Recomandate

Va spun din timp, sa nu spuneti ca nu ati avut timp sa va pregatiti.

Asa tare mi-a placut la Baile Siriu acu' doua saptamani, ca vreau sa ma intorc la o "Baie in noapte".

In acelasi timp, imi doresc sa fac traseul Tabla Butii - Lacul vulturilor: tehnic si interesant. Nu mai zic de peisaje.

Ca atare va invit sambata si duminica pe traseul Maneciu - Tabla Butii - Crasna (sau alta coborare de la Lacul Vulturilor) - Siriu.

Pentru cine ramane sambata spre duminica la cort se ofera cartofi copti cu untisor, copilit (au! copilot, dar o las asa) cu chitara, foc de lemne si voie buna, precum si o baie fierbinte in aer liber.

Sunt binevenite simex sau MT si eventual un troliu.

Iulian

0723.534.290

Editat de iulianul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Un pic de aventura, cu finalizare in bai fierbinti

Plimbare placuta veneam cu cea mai mare placere dar lucrez in weekend si am si o nunta.Restul colegilor bagati-va ca sigur o sa fie superb :).

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Re: Un pic de aventura, jacuzzi inclus

Domnilor, nu uitaţi să vă luaţi slip şi prosop. De asemenea deodorant :ha: ca o să mirositi a sulf când ieşiţi din apa şi nu veţi fi primiţi în jurul focului.:uameni

Să vă luaţi şi un fes de dormit în cort, să nu dardaiti.

Hai, la somn, ca mâine avem zi lunga.

• Like 1
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Cu un pic de intarziere, din motive tehnice, dar urmeaza si relatarea :grin:

Iesirea s-a intamplat in 5 masini de toate marimile: Samu, Patrol, Toyo si Feroza.

Am plecat intins spre Tabla Butii, am trecut barajul Maneciu si apoi drum plin de praf si putin spectaculos, dar cu peisaje frumoase. O pauza la Cimitirul Eroilor, unde am lasat un gand bun si am plecat mai departe.

Tot inainte peste creste, peisaje ametitoare si vreme buna, numai ca la un moment dat track-ul pe care il aveam urma o creasta pe care noua ni s-a parut imposibil sa trecem.

Am lasat track-ul, am privit harta, am potrivit-o cu peisajul si am hotarat ca trecem doua creste, dupa care coboram prin padure in vale, spre forestierul ce urca la Lacul Vulturilor.

Zis si facut, urmam un marcaj ...creste ...padure ...copaci marcati...drumeagul incepe sa se piarda, devine inclinat, salbatic, din ce in ce mai ingust, copacii tot mai desi. Samu in fata. Am inaintat pana ...n-am mai putut trece, am ramas inghesuit intre copaci, Patroalele din urma nici gand sa mai incapa.

Clar, am gresit drumul, facem un efort de echipa si intoarcem Samuraiul, ne chinuim si cu celelalte acarete si facem cale intoarsa, era trecut de 16.00.

Printre tufe gasesc o cararuie bolovanoasa spre vale, strangem randurile prin statie si-i dam inainte. Greu, cu inclinari, bolovani, maluri...iesim pana la urma in forestier si urcam spre Lacul Vulturilor. Fiind tarziu, coboram direct spre Crasna. Dupa ce am tras toata ziua, coborarea pe Crasna mi s-a parut relaxare :wink: am facut-o in cateva minute.

La Siriu, noapte, cort, foc, baie fierbinte, sprit, povesti.

A doua zi ne-am intors de voie pe forestierul Vama Buzaului-Cheia, cu pauza la toboganul de noroi...uscat, unde am facut o proba de urcare viteza si am vizitat cetatea Cerasu. La coborare am intalnit un Duster care urca spre Tabla Butii, bravo!

Sa exemplificam povestirea si cu imagini:

• Like 1
Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Iulian imi pare rau ca nu am ramas si noi la jacuzzi.

Asteptam sa iesim din nou poate facem si noi baie si vedem si lacul .:cort:cort:cort

Editat de Astral
"ÎMI" nu se scrie niciodata cu cratima !!!
Membru club GTC Motosport:
Link spre comentariu

:W Va aşteptam cu drag data viitoare. Am fost şi acum 2-3 săptămâni şi am făcut o baie, e spectaculos cu zăpada în jur :banana

Data viitoare ma supar daca nu ne anunti.

Membru club GTC Motosport:
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare