KYK Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 caut un alternator sanatos pt KZJ 70 de preferinta cat mai mare (130). stie cineva unde gasesc si la ce bani ? multumiri adinci ! DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Re: ALTERNATOR TOYOTA ? Original costa vreo 400 euro si cred ca e de 60 amperi. 130 amperi de unde ai auzit?? Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Re: ALTERNATOR TOYOTA ? Nu stiu cum va fi cu alternatorul dar la noi este un obicei ,sa dai buna ziua cand intri in casa 4X4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Re: ALTERNATOR TOYOTA ? caut un alternator sanatos pt KZJ 70 de preferinta cat mai mare (130). stie cineva unde gasesc si la ce bani ? multumiri adinci ! "Geppeto" are deptate: Buna ziua! alternator ..in America, este de 130 amperi, dureaza ceva. vreau si eu ma gandeam sa comand, dar ... parca recunosc masina,... nu ai TU "pile" prin america? iti zic de unde si iei doua. Ce zici, KYK-ule? Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Re: ALTERNATOR TOYOTA ? Nu stiu cum va fi cu alternatorul dar la noi este un obicei ,sa dai buna ziua cand intri in casa 4X4 :g Adica prezinta-te nene sa ne cunoastem si noi.. utilajul pare interesant, poate ne spui cate ceva despre masina. BAFTTA P.S. Nenea gepeto, te-ai intors in buc? It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Aprilie 17, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2008 Re: ALTERNATOR TOYOTA ? ca bine zici gepetto, buna ziua si bune sa va fie sufletele sper sa-mi iertati mitocania de a nu fi scos din cap caciula. masinuta asta o am de vreun an si tot ciocanesc la ea, inainte am mai rupt 1 Landrover pe la clasa Open (2 TAT -uri, si fo 10 concursuri). poate m-ati vazut cu roatele in sus la Tg mures 2006 si pe speciala de la TAT de anul trecut. stima cristi bilan ps la GTC am auzit ca s-ar gasi alternatoare si de 130 DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Aprilie 17, 2008 Partajează Postat Aprilie 17, 2008 Re: ALTERNATOR TOYOTA ? Eu la LC95 am alternator de 120A pentru ca are doua baterii. Si am motor 1KZ-TE, KZJ70 are 1KZ-T deci cred ca s-ar potrivi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate