GabrielRad Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 (editat) Salut. Am o problema la vitara 1.6 8v din '99 si nu stiu cam ce ar fi. In treapta 1 si 2 pana la 3000 rtpm uneori cand mi lumea mai draga ''mi se taie gazul'', se ineaca si trebuie sa ridic piciorul de pe acceleratie de 2 3 ori pana sa-si revina. Tin sa precizez ca am curatat pompa de benzina, am incercat cu benzina 99+, am schimbat filtre, am dus-o in service si tot n-am reusit sa-i dau de cap... Editat August 31, 2012 de GabrielRad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 (editat) Re: problema vitara - "se ineaca" O intrebare: chair este masina pe gaz sau era doar o expresie ca "iti taie gazul"? Banuiesc ca nu e pe gaz, totusi, din moment ce povestesti ca ai curatat pompa de benzina... Vezi si daca ai ceva coduri de eroare (model aici la #25). Editat August 31, 2012 de Kibitz aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GabrielRad Postat August 31, 2012 Autor Partajează Postat August 31, 2012 Re: problema vitara - "se ineaca" Este o expresie, am pus si ghilimelele de rigoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate