DaKaR Postat Noiembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 (editat) Re: WeekEnd in Apuseni IV Suna interesant dar GV ul meu este inca pe ''butuci'' si nu cred ca va fi gata pe vineri. @dakar sau restul care a-ti fost cu el VA ROG puneti ceva poze de la ultima iesire:pr1 Am fost: - unul schiop - unul fumator - unul expirat - doua masini Ne-a lipsit: - un drujbist profi - un copilot intreg - o masina de rezerva - o caruta pentru lemnele taiate Si daca aveam si un fotograf, aveam si poze. Asta este tot ce am gasit: In rest multa munca, voie buna si distractie pe masura:top:2dr:clb Editat Noiembrie 13, 2012 de DaKaR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 (editat) Re: WeekEnd in Apuseni IV Pai haideti fratilor sa mergem :banana. Daca careva aveti drum dinspre Piatra Craiului (Bucea) spre Oradea pana vineri, anuntati-ma ca as vrea sa-mi aduc rezerva. vedeti ca e de 35:grin: Editat Noiembrie 13, 2012 de Ile Dacian Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Re: WeekEnd in Apuseni IV salut, ma intereseaza pe unde vine refugiul cu paturi suprapuse sa vedem cum putem ajunge din Tm. eventual dinspre care localitate se intra in munte sau coordonate gps sau cel mai bine, marcat pe un extras de google earth. merci XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Re: WeekEnd in Apuseni IV salut, ma intereseaza pe unde vine refugiul cu paturi suprapuse sa vedem cum putem ajunge din Tm. eventual dinspre care localitate se intra in munte sau coordonate gps sau cel mai bine, marcat pe un extras de google earth. merci salutare, noi o sa ajungem Vineri seara la refugiu, cel mai bine este daca ne auzim la un tel: 0740808786, Cosmin, si iti explic exact unde este. astept un tel de la tine. I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Re: WeekEnd in Apuseni IV Salutare, A fost un weekend de exceptie :wink:, distractia si peripetiile s-au tinut lant in escapada din acest sfarsit de saptamana, am avut parte de tot ce iti doresti de la o iesire : noroaie cat incape :grin:, bolovani, eliberare drum blocat, ravene, orientare pe timp de noapte in padure, si cam ce nu-ti doresti : dejantare in varf de panta cu inclinare laterala intr-o ravena:wink:, bara panhard indoita .... bara fata ... stop semnalizare spart. I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Re: WeekEnd in Apuseni IV cateva poze: [ATTACH=CONFIG]157569[/ATTACH] si mai urmeaza inca o serie... I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Re: WeekEnd in Apuseni IV I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davidco_m Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Re: WeekEnd in Apuseni IV Superb Nu cred ca as fi facut fata cu Grand Vitara mea ..... ''invingeti-va teama '' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Re: WeekEnd in Apuseni IV multumim colegilor din Oradea care ne-au aratat o parte a terenului lor de joaca. asteptam cu interes urmatoarea initiativa :h5 XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Re: WeekEnd in Apuseni IV foarte frumos ,sa va fie de bine. Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcasradu Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Re: WeekEnd in Apuseni IV eu cred ca v-ati distrat mai bine in grup restrans...mi-ai adus si mie o leaca de noroi de la tine?macar sa-l murdaresc un pic pe nenea defender-ul pana va zburda liber cu numere de inmatriculare!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Re: WeekEnd in Apuseni IV Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 (editat) Re: WeekEnd in Apuseni IV Oooo domnule Coco, NOT AGAIN !!!!! Nu crezi ca ar trebui mai multa presiune in roti ? 3 pe saptamana nu ajunge? PS: sa va fie de bine :dr1 Editat Noiembrie 20, 2012 de Florin Pircalab 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: WeekEnd in Apuseni IV Faina iesire!!!! pacat ca nu am putut participa si eu, nu am fost informat despre toate detaliile, din pacate:grin: dar pe viitor nu o sa-mi pese de nimeni:banana Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Re: WeekEnd in Apuseni IV Oooo domnule Coco, NOT AGAIN !!!!! Nu crezi ca ar trebui mai multa presiune in roti ? 3 pe saptamana nu ajunge? PS: sa va fie de bine :dr1 da, se pare ca sunt maestrul dejantarilor:grin:, si daca aveam presiune mai mare in cauciucuri dejantam... pt ca am lovit marginea de la ravena, fiind pe inclinare laterala stanga toata greutatea masinii a fost pe aceea roata... dar am fost o echipa si am rezolvat problema repede :wink: I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate