spike Postat Septembrie 2, 2012 Partajează Postat Septembrie 2, 2012 Am continuat experimentul mk3-"sa vad ce poate" si de data asta am gasit un loc de joaca mai aproape de casa:padurea Galmeea se numeste si se ajunge virand dupa crama Seciu la dreapta si tot inainte vreo 4 km.Atasez niste foto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Septembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2012 Re: Padurea Galmeea langa Seciu Si altele.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Padurea Galmeea langa Seciu fa stanga la scoala din Seciu.........cobori pe asfalt iar dupa ultima casuta+stana fa dreapta si invarte-te pe acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Padurea Galmeea langa Seciu fa stanga la scoala din Seciu.........cobori pe asfalt iar dupa ultima casuta+stana fa dreapta si invarte-te pe acolo. de ce EKO ??? :wink: vrei sa nu mai iasa din padure ????:grin::grin::grin: nu de alta dar nu stiu cine se duce sa-l salveze :ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Padurea Galmeea langa Seciu de ce EKO ??? :wink: vrei sa nu mai iasa din padure ????:grin::grin::grin: nu de alta dar nu stiu cine se duce sa-l salveze :ha: :ha::ha: I-am dat doar un sfat. Omul vad ca are chef de plimbarici:ha:. Doar nu se baga prin vagaunile alea cunoscute de mine/noi:grin::h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Septembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2012 (editat) de ce EKO ??? :wink: vrei sa nu mai iasa din padure ????:grin::grin::grin: nu de alta dar nu stiu cine se duce sa-l salveze :ha: Daca te bagi in seama fa-o cum trebuie. fa stanga la scoala din Seciu.........cobori pe asfalt iar dupa ultima casuta+stana fa dreapta si invarte-te pe acolo. Multam' de pont. Editat Septembrie 5, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Padurea Galmeea langa Seciu Daca te bagi in seama fa-o cum trebuie. de ce oare crezi ca am nevoie sa ma bag in seama? doar ma cunosti sau poate ai uitat ? :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate