selariu Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Niva diesel NIVABARAT---motor de vefeu" golf 2 am eu pe Niva, este vorba de motorul 1.6 td, nu am dimensiunile flanşei, dar trebuie să dau jos curând motoru (din anumite motive-...), şi o să pun mai multe detalii pe thread.....DAR ...asa cum zis d-l Ferencz, cel puţin din experienţa mea, schimbarea motorului original ,cu cel de golf DIESEL, duce la ceva dureri de cap.... *Instalaţia electrică trebuie refăcută, *întăriţi suporţii de susţinere ai motorului.....este de lucru, dar în teren accidentat mie îmi convine diferenţa, trage bine, consumul e mic(factor foarte important) -partea mai puţin interesantă, :mrgreen: ....motoru diesel produce zgomote, nu glumă (...Niva mea nu mai e inmatriculată,doar pădurea o vede...) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIVABARAT Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Re: Niva diesel Buna!Eu vrau sa montez un motor vw 1,6 diesel,si daca poti sa mi trimiti un desen technic de flansniul dintre motor si cutia viteza,cu restul crad ca reusesc singur.Mersi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Re: Niva diesel Buna!Eu vrau sa montez un motor vw 1,6 diesel,si daca poti sa mi trimiti un desen technic de flansniul dintre motor si cutia viteza,cu restul crad ca reusesc singur.Mersi. Eu am vrut la un moment dat sa fac trecerea al un Aro 11.4,cu motor de Dacie 1400,la motor de golf 2,1.6 TD.M-am lovit de carcasa de ambreiaj,care a fost candva facuta chiar de fabrica si am intrebat la mioveni si n-am mai gasit.Astfel am recurs la motorul de 1.9 D de renault,cu carcasa de ambreiaj de dacie papuc.A mers perfect.In alta ordine de idei,la niva, ma gandesc ca mai degraba ai putea gasi solutia cu motorul de peugeot,1.9,sau fiat.Sa nu mai vorbesc de banii si problemele care le-am avut la RAR,la omologarea motorului,desi echipase fabrica,chipurile tot lotul, s-a omologat artizanal,fiecare masina in parte... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Re: Niva diesel bună din nou!!! momentan îs la şcoli....în vacanţă merg acasă ,dau jos Cv şi vă trimit atunci poze ,dimensiuni cu acea flanşă!!! (îmi pare rău că nu vă pot ajuta mai devreme,dar nu am schiţe sau poze cu flanşa) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate