revo Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Poate sa-mi dea cineva detalii despre aceasta masina?Este de vanzare in zona Brasov. Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Re: Cunoaste cineva Wranglerul acesta? cumva este benzinar de 3.8 din 2008 ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Septembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Re: Cunoaste cineva Wranglerul acesta? este 2007,diesel Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoshel Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 Re: Cunoaste cineva Wranglerul acesta? este 2007,diesel Sa inteleg ca l-ai cumparat? Jeep JK Rubicon 2 door Red Rock, 2" lift, 33" BFG AT tires, ARB front bumper, 9500 lbs winch, IPF xenon lights Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Octombrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Re: Cunoaste cineva Wranglerul acesta? da,am indraznit Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Re: Cunoaste cineva Wranglerul acesta? da,am indraznit Si ceva poze sa clatim si noi ochii cu bijuteria .... S-l stapanesti sanatos:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Octombrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Re: Cunoaste cineva Wranglerul acesta? urmeaza sedinta foto in curand Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Cunoaste cineva Wranglerul acesta? Sa-l stapanesti sanatos Mihai si sa te poarte cel putin pe unde te-a purtat veverita! :-) Ionut 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Octombrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2012 (editat) Re: Cunoaste cineva Wranglerul acesta? pai e un varianta rubicon de la wrangler ,care pe langa alte dotari din fabrica mai are: - kit inaltare Rubicon Express 2,5 ",bara fata AEV,troliu Warn 9500 xp, fendere Bushwacker,proiectoare Warn cu suport,jante AEV 17" ,distantiere,toba esapament Cat Back Dual,covorase Rugged,faruri xenon,statie CB, ornamente Aluminiu interior,grila fata Mopar, scuturi, etc Editat Octombrie 11, 2012 de revo Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Cunoaste cineva Wranglerul acesta? Sa-l stapanesti sanatos. Arata superb. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Cunoaste cineva Wranglerul acesta? Felicitari! Arata extraordinar! Dotarile suplimentare o completeaza foarte bine. :1 Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: Cunoaste cineva Wranglerul acesta? Sa-l stapanesti sanatos. Arata superb. multumesc Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: Cunoaste cineva Wranglerul acesta? Foarte frumos acaretul. Felicitari ! Sa-l stapaniti sanatos :h5. Cati km are ? Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Octombrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: Stie cineva Wranglerul acesta? LE : Acum e al meu !!! rog moderatorii sa lase titlul initial al topicului! Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arri Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: Stie cineva Wranglerul acesta? Frumos animal... Sa il stapanesti sanatos si sa te bucuri de el. La cate te'a dus...? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: Stie cineva Wranglerul acesta? Felicitari @revo,arata minunat.Nu ne destainui si care sunt primele tale impresii?Cum se comporta? Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezar333 Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Re: Stie cineva Wranglerul acesta? Sa l stapanesti sanatos, este frumos si bine ca l ai luat deja preparat si accesorizat sunt convins ca ai scutit ceva bani! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Ianuarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Stie cineva Wranglerul acesta? Sunt "concurent" cu fratele Cezar....:h5 Ce sa zic, minusurile care le vad sunt gabaritul si pretul de achizitie. In rest sunt superincantat in privinta comportamentului off road. Am lasat-o moale cu padurea datorita crengilor,dar in rest...mananca jar. Am mers in locuri pe unde nu am putut cu Samurai si Jimny Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Soare Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Stie cineva Wranglerul acesta? Sa il stapanesti sanatos Mihai, pot sti la ce bani l-ai luat. Ma bate gandul sa imi aduc unul din America, si vreau sa fac o comparatie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate