pescarul Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Salutare! Dupa cum spune si titlul , as vrea sa imi "inalt" putin galloperul SWB. In prima faza as dori sa il inalt din barele de torsiune pe fata. Dilema este spatele, la care am inteles ca unii dintre voi au aplicat metoda ruseasca(au fost dublate arcurile spate cu inca o pereche de elicoidale de Lada 1200-1500). Una din nedumeriri ar fi cum fixez arcurile de Jiguli :) si a doua: le pun asa stock sau mai tai din ele?? PS: la aceasta solutie de "suspension lift" mai trebuie facute si alte modificari? (precizez ca urmeaza sa o incalt cu 31-uri MT sau trakkere). MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Vreau sa o "cocostircesc" sa-ti spun doar ce am facut eu la al meu. un BL varianta ruseasca adica secvential .5,5cm fata si scazut treptat spate la 2,5 cm. pe spate arcuri de nissan patrol swb y60 fara nici o modificare si pe fata foarte putin din barile de torsiune. acum am anvelope 265/75/16 de la insa turbo si incap sigur si 33x12,5x15 at ca am avut si din acelea pe masina :h5 trebuie putin coafat la levierul de cuplaj 4x4 si in rest atentie la conductele de alimentare ,frana ,etc, etc, cam asa arata. http://img834.imageshack.us/img834/2654/imgp5921a.jpg Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 (editat) Re: Vreau sa o "cocostircesc" Te complici inutil ... "Lift" din suspensie- Fata - o ridici din barile de torsiune atat cat merge (dar nu maxim!!!) Spatele - pui arcuri de Patrol ... "Lift" din body lift- Distantierii dintre caroserie si sasiu ii maresti (bineinteles ca si suruburile care prind caroseria de sasiu ...ai grija insa sa pui suruburi tari) ...dar nu mai mult de 5cm ...ca dupa aia o dai in alte modificari ... "Lift" din anvelope- Pui anvelope acolo in functie de ce loc ai sau ce loc iti faci (taind din aripi, praguri etc) Cam astea sunt posibilitatile de "cocostarcire" ... Dupa aia neaparat trateaza-i problemele la o bai dese da' intense ...de namol ... :wink: Editat Septembrie 4, 2012 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat Septembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2012 Re: Vreau sa o "cocostircesc"-inaltare Galloper Multumesc amandurora pentru raspunsurile prompte. Ma intereseaza in special prima optiune sugerata de tine Yonutz. La aceasta varianta ieftina, ai idee, trebuie schimbate si amortizoarele cu unele mai lungi sau sunt suficiente astea stock? Apropos, ma poate ajuta careva cu o pereche de arcuri de Y60 scurt mai ieftine?:grin: MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Septembrie 5, 2012 Partajează Postat Septembrie 5, 2012 Re: Vreau sa o "cocostircesc"-inaltare Galloper eu la galloper am pus pe spate arcuri de patrol, bady lift de 5cm, amortizoare +5 trail master si sa nu uit modifici lungesti conductele de frana..........acum mam apucat sa dau plasticile jos poze mai tarziu cand termin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Re: Vreau sa o "cocostircesc"-inaltare Galloper hai gigi cu pozele,la anu vreau sa o inalt si eu si sa stiu ce am de facut Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Re: Vreau sa o "cocostircesc"-inaltare Galloper Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Re: Vreau sa o "cocostircesc"-inaltare Galloper asa arata tractorasul meu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Re: Vreau sa o "cocostircesc"-inaltare Galloper arata demential,imi place la nebunie.si eu ma uitam la telescoapele trailmaster,insa nu stiu ce arcuri sa pun Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Re: Vreau sa o "cocostircesc"-inaltare Galloper arata demential,imi place la nebunie.si eu ma uitam la telescoapele trailmaster,insa nu stiu ce arcuri sa pun patrol y60 swb se potrivesc la fix........ vezi ca sunt pe la vanzari un set la 100 roni perechea :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Re: Vreau sa o "cocostircesc"-inaltare Galloper sa inteleg ca trebuie 4?si intra "like a glove" sau trebuiesc ceva modificari?ms de info Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Re: Vreau sa o "cocostircesc"-inaltare Galloper sa inteleg ca trebuie 4?si intra "like a glove" sau trebuiesc ceva modificari?ms de info nu trebuiesc doar 2 pe spate atat. le dai jos pe ale tale si le pui pe cele de patrol. simplu si pe fata mai strangi putin din barile de torsiune nu la max doar putin si gata poti baga lejer un max 33x12,5x15 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Re: Vreau sa o "cocostircesc"-inaltare Galloper ok,ms de help,ma apuc de cautat Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Re: Vreau sa o "cocostircesc"-inaltare Galloper arcurile de la patrol sa fie defata sau de spate?sau nu conteaza?sunt la fel? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Re: Vreau sa o "cocostircesc"-inaltare Galloper arcurile de la patrol sa fie defata sau de spate?sau nu conteaza?sunt la fel? doar spate Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FederalMogul Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Vreau sa o "cocostircesc"-inaltare Galloper Ok pui arcuri de Patrol pe spate care sunt mai lungi. Dar nu schimbi si telescopaele cu unele mai lungi? Daca lasi tot alea stock or sa opreasca arcurile de Patrol. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat Octombrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Vreau sa o "cocostircesc"-inaltare Galloper Eu am confectionat niste flanse prelungitoare pentru amortizoarele spate ( ca si amortizoare am folosit Monroe Adventure4x4) MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FederalMogul Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Vreau sa o "cocostircesc"-inaltare Galloper Daca telescoapele sunt de aceasi lungime ca si cele stock, nu stiu daca ai rezolvat ceva cu flansele. Cursa telescopului tot scurta ramane. Ideea e ca iti trebuie niste telescoape cu o cursa mai lunga care sa se potriveasca cu arcurile mai lungi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Vreau sa o "cocostircesc"-inaltare Galloper mda,interesanta treaba cu telescoapele,chiar ma gandeam la treaba asta.... Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Re: Vreau sa o "cocostircesc"-inaltare Galloper io zic sa nu te grabesti fa treaba incet si bine decat sa dai banii de doua ori oricum vine iarna cumpara de pe forum arcurile de patrol intre timp cumpara bady lftul de 5 le gasesti la oferta pe forum si pana la primavara amortizoarele si din martie la servis cu ea daca iti pica in mana si un blocant spate la pret bun ial Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Re: Vreau sa o "cocostircesc"-inaltare Galloper ce amortizoare recomandati? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: Vreau sa o "cocostircesc"-inaltare Galloper Amortizoarele ti le iei in functie de bugetul pe care il ai...Te sfatuiesc sa folosesti google sau chiar vanzatorii autorizati ai acestui forum pentru mai multe sfaturi... MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: Vreau sa o "cocostircesc"-inaltare Galloper ce amortizoare recomandati? Te-ai uitat aici : http://www.4x4store.ro/ ? Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: Vreau sa o "cocostircesc"-inaltare Galloper m-am uitat,insa acolo kiturile de suspensii sunt date pe modele,iar modelul meu nu il regasesc acolo Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 (editat) Re: Vreau sa o "cocostircesc"-inaltare Galloper eu la galloper am pus pe spate arcuri de patrol, bady lift de 5cm, amortizoare +5 trail master si sa nu uit modifici lungesti conductele de frana..........acum mam apucat sa dau plasticile jos poze mai tarziu cand termin poti da mai multe detalii despre telescoape un pret si evntual de unde le-ai luat,eu am gasit ceva insa kitul include si arcuri ceea ce nu cred ca imi sunt de folos din moment ce voi pune arcuri de patrol Editat Octombrie 16, 2012 de CatalinU Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate