Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vreau sa o "cocostircesc"-inaltare Galloper

pescarul

Postări Recomandate

Re: Vreau sa o "cocostircesc"-inaltare Galloper

m-am uitat,insa acolo kiturile de suspensii sunt date pe modele,iar modelul meu nu il regasesc acolo

Ca sa-ti faci idee poti intra http://www.4x4store.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=52&Itemid=14 si iti faci singur o configurare de pret.:wink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mersi de ajutor,insa fiid un incepator,nu prea le am cu termenii...."varianta de incarcare"

importanta diametrului unui telescop,daca potrivesc la prinderi....sunt lucruri care momentan ma depasesc in a avea o imagine cu ceea ce vreau sa fac si de aceea am nevoie de putin ajutor :)

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

mersi de ajutor,insa fiid un incepator,nu prea le am cu termenii...."varianta de incarcare"

importanta diametrului unui telescop,daca potrivesc la prinderi....sunt lucruri care momentan ma depasesc in a avea o imagine cu ceea ce vreau sa fac si de aceea am nevoie de putin ajutor :)

Varianta de incarcare se refera la accesoriile care sunt montate pe masina : troliu, bari HD, portbagaj, etc.

Pozele sunt de prezentare dar amortizoarele exista si pt masina ta:h5

Link spre comentariu

pai imi poti spune un pret pt 4 amortizoare?masina inca nu are bari hd,insa va avea pe fata si spate,iar troliu va avea doar pe fata,plus carligul de remorcare daca conteaza la greutate

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare