Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

avertizor viteza

trooper
 Share

Recommended Posts

buna ziua, la Mits-ul meu cand ating 120km/h, incepe sa bipaie sau mai bine zis sa ma atentioneze ca am depasit 120 km/h si nu se mai opreste decat daca reduc viteza.

Am fost la M-car, s-au uitat ca mata in calendar si au zis ca nu are ce-i face ca asa a fost setata pentru Arabia Saudita.

Are cineva o idee ceva?

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Re: avertizor viteza

nea' trooper,

am un prieten bun care are un Mitsu ca al tau doar ca este 2004 (adica tot benzina GDI) daca vrei pot sa te pun in legatura cu el (este extrem de pasionat de Mitsu si stie masina mai bine decat cei de la MitMotors)

bafta

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Guest koala

... la Mits-ul meu cand ating 120km/h, incepe sa bipaie sau mai bine zis sa ma atentioneze ca am depasit 120 km/h si nu se mai opreste decat daca reduc viteza.

...Are cineva o idee ceva?

... si bine-ti face ! ... ai nevasta tanara si copii mici, mergi 'reaku mai incet, vitezomanule :ha: :ha: ...

PS : Nu poti sa-i "astupi" difuzorul ??

Kess: da, ma intereseaza sa iau legatura cu prietenul tau

Aztec: nu ma intereseaza avertizorul de lumini si alte alea

Koala...: pai nevasta-mi da"bice" sa merg mai repede ca-i place copilului ( ca seamana cu mine!)

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

bless this thread!!! am zis ca sunt nebun!!!!

poveste: m-am dus acum 2 saptamani in CT sa vada si ai mei masina. La dus am mers lejer (100-110 kmh - probabil ca viteza reala e mai mare ca am 35-uri), la intoarcere am zis hai sa vad ce poate masina (pe distanta scurta).

buuun - 150 - 160 kmh pe autobanda, de pe la 120-130 am inceput sa aud un bipait ritmic.

am zis ca am eu auzenii (mi-era ca se auto-dezintegreaza namila), dar se vede treaba ca e ceva gandit ca si a mea e tot de la arabi.

masina de politie arabeasca, cum zice Luigi... :ha: asa ca multam, trooper, pentru thread-ul asta, in sfarsit am aflat nu sunt nebun!

da, din pacate ... nu esti nebun :-P , este frustrant sa stii si sa simti ca masina poate al draqu de mult si te termina o ... musca idioata care tzaraieee si tzaraieee si nu se mai opreste.

Svejk, nu stiu ce sa tai cu sfikul ca as taia... :Hr

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

• 6 months later...

Salutare Trooper.

Nu te apuca sa tai nimic inca. Am un coleg care are Audi A6 si are si el acest avertizor sonor de viteza. Se seteaza de la un buton din bord: apesi pe "check" in timpul mersului. Nu stiu cum e bordul tau. Asta mi-a zis colegul meu, caruia i-a aratat cineva cum se face.

Succes !

4x4

eu credeam ca te-ai invatat cu avertizarea aia de la M si de aia l-ai vandut la semaca...

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use