Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema caseta de directie GC 2004

mk2

Postări Recomandate

Servus tuturor!

Revin si in aceasta sectiune, dedicata stric modelelor GC cu urmatoarea rugaminte

Am si eu o mare rugaminte pe care v-o adresez.

Acum o saptamana, mi-a picat de tot caseta de directie la un GC 2,7 2004. Am tot cautat si eu si mecanicul cu care colaborez si am gasit doar la preturi astronomice.

Va puteti ajuta, va rog, cu un sfat, o sugestie, unde as putea gasi o caseta mai buna (ca si producator) si la un pret rezonabil?

Sau daca sunt ceva variante - dezmembrari, reconditionari dar, de asemenea, calitative?

Multumesc anticipat!

Razvan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Problema caseta de directie GC 2004

Servus tuturor!

Revin si in aceasta sectiune, dedicata stric modelelor GC cu urmatoarea rugaminte

Am si eu o mare rugaminte pe care v-o adresez.

Acum o saptamana, mi-a picat de tot caseta de directie la un GC 2,7 2004. Am tot cautat si eu si mecanicul cu care colaborez si am gasit doar la preturi astronomice.

Va puteti ajuta, va rog, cu un sfat, o sugestie, unde as putea gasi o caseta mai buna (ca si producator) si la un pret rezonabil?

Sau daca sunt ceva variante - dezmembrari, reconditionari dar, de asemenea, calitative?

Multumesc anticipat!

Razvan

Salut Razvan.

La ce pret ai gasit pana acum ?

Link spre comentariu

Din proprie esperienta - am avut si eu un post mai inainte

Nu incerca reparatia - nu pea merge - eu am incercat si dupa 3 montari/ demontari am renuntat

Casetele de directie sunt LA FEL - fie de 2.7 - fie de 4.7 ; sunt la fel si ca design sunt din 1950 lol

Ca pret eu am luat una sh la 700 RON , dar am avut si oferte de 1100 1200 ; nu da mai mult ca nu face - mai bine nu spune ca ai 2.7 ca astia se arunca la pret ( mama ei de tara )

Bafta !

Link spre comentariu

Din proprie esperienta - am avut si eu un post mai inainte

Nu incerca reparatia - nu pea merge - eu am incercat si dupa 3 montari/ demontari am renuntat

Casetele de directie sunt LA FEL - fie de 2.7 - fie de 4.7 ; sunt la fel si ca design sunt din 1950 lol

Ca pret eu am luat una sh la 700 RON , dar am avut si oferte de 1100 1200 ; nu da mai mult ca nu face - mai bine nu spune ca ai 2.7 ca astia se arunca la pret ( mama ei de tara )

Bafta !

Multam faina!

Am gasit una, la dezmembrari, la un pret rezonabil si o voi lua.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare