klinutzu Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 salut, am mai intrebat dar nu am primit niciun raspuns, asa incat revin cu intrebarea: care este temperatura normala de lucru in urmatoarele situatii. 1. mers normal in oras / la sosea 2. tras remorca sau in teren greu (urcus, off, etc) va intreb pt ca am observat ca la mine temperatura fluctueaza destul de mult (daca la sosea sta undeva intre 60 si 80 grade, in oras sta peste 80 grade, cand trag rulota si merg mai tare sau este panta sustinuta urca la 100. oricum peste 102-103 nu trece, pt ca se aude ca intra ventilatorul mai tare, in rest sta la turatie joasa). nu ar fi normal sa stea la o temperatura constanta? 1 jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Re: temperatura lucru grand cherokee 2004 2.7 crd Te-ai gandit ca poate a ramas termostatul blocat pe deschis si astfel circuitul prin radioator facunduse permanent. Iar motivul pentru care temperatura creste peste limita normala, 90*, poate e din cauza ca radiatorul are anumiti elementi infundati si racirea nu se face cum trebuie. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Re: temperatura lucru grand cherokee 2004 2.7 crd temperatura trebuie sa stea la 90 indiferent de situatie. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klinutzu Postat Septembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Re: temperatura lucru grand cherokee 2004 2.7 crd multumesc frumos. o sa curat radiatorul pt inceput. jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Re: temperatura lucru grand cherokee 2004 2.7 crd temperatura trebuie sa stea la 90 indiferent de situatie. subscriu la ce spune colegu'....adica indiferent de situatie temperatura ar trebui sa stea la 90 :grin: am avut un GC din 98 cu motor VM care normal statea la 90 dar pe canicula pe drum drept sau in rampa urca la 100 si chiar si peste :-x eram cu ochii doar pe temperatura si abia asteptam sa cobor cu masina pe vreo panta si sa vad acul mergand in jos am dat masina ca ma temeam sa nu stric motorul......nu m-am apucat sa schimb garnituri de chiuloasa sau chestii de genul asta...ceea ce am facut a fost sa-i schimb termostatul,dar degeaba ca problema persista....am schimbat antigelul si am curatat pe exterior si interior radiatoarele dar tot degeaba:cr dupa vreo 2 ani am citit ca cica motoarele astea asa lucreaza la temperaturi mai mari decat cele normale la 90 de grade,dar sincer nu imi prea vine sa cred nici azi asta....:cn daca la tine temperatura nu urca peste 100 atunci poate nu e asa de grava treaba mai ales ca la tine oscileaza,deci bafta Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Re: temperatura lucru grand cherokee 2004 2.7 crd Am vazut cu ochii mei ac de temperatura la o Skoda stand la 90*C si in softul de diagnoza temperatura reala a apei crescuse la 105*C. Multa sanatate calculatoarelor, prefer sa imi zica ceasul ala cand e prea cald, nu cand e prea tarziu. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Re: temperatura lucru grand cherokee 2004 2.7 crd La masina de oras, alias ford focus 1.6 TDci, daca intri in modul diagnoza, unde poti afla o gramada de prostii despre starea masinii, injectoarelor, turatiiilor, etc. este un camp unde iti indica si temperatura motorului, avand un sensoz intern, nu cel ce iti indica in bord, langa termostat. Asta vara, a ajuns temperatura respectiva si la 126 de grade, chiar daca in bord tot 90 arata. Deci e diferenta intre ce temp are motorul, si ce temperatura are lichidul de racire. Odata ajuns LICHIDUL DE RACIRE la 90* declanseaza termostatul, pompa de apa isi face treaba si plimba lichidul motor-radiator, dar MOTORUL este mult mai fierbinte decat lichidul de racire, asta sa fie clar. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: temperatura lucru grand cherokee 2004 2.7 crd Atat timp cat masina chiar are 2 senzori separati, montati in locuri separate, unul pentru indicatorul din bord si unul pentru ECU, atunci da, sunt de acord ca apar diferente. Unde e montat senzorul intern ? De exemplu, la motorul 4.0 de pe Jeep exista 2 senzori, dar amandoi masoara temperatura lichidului de racire. In locuri diferite ce-i drept. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klinutzu Postat Octombrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Re: temperatura lucru grand cherokee 2004 2.7 crd daca as sti, ti-as spune, dar nu stiu... :( jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Re: temperatura lucru grand cherokee 2004 2.7 crd daca as sti, ti-as spune, dar nu stiu... :( Cred ca cu mine discuta :wink: Atat timp cat masina chiar are 2 senzori separati, montati in locuri separate, unul pentru indicatorul din bord si unul pentru ECU, atunci da, sunt de acord ca apar diferente. Unde e montat senzorul intern ? E pozitionat intre injectoarele 2 si 3 pe chiuloasa la ford cel putin. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate