elk79is Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 buna ziua cat de grava este o problema la un WJ 2.7 CRD, cutie automata, din 2002 referitoare la un solenoid nu ma pricep prea bine, dar vreau sa achizitionez o masina si am gasit una cu acest defect ce ar putea duce la defectarea acestuia sau mai bine zis ce alte lucruri se mai duc/sunt duse cu aceasta problema pretul este ok si m-ar tenta ca nu costa extraordinar o astfel de piesa si masina pare ok in rest ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
elk79is Postat Septembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Re: problema solenoid WJ am vorbit acum cu vanzatorul si mi spune ca merge doar in emergency gear si nu depaseste 40-50 mile pe ora Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Re: problema solenoid WJ pina nu o vrde un stiutor nu neaaparat mecanic nu poti sti ce are acea masina,emergency mod p[ote fi de la in senzor de 50 euro pina la pierderea de presiune pe pistone,deci motor bulit,adica cheltuiala mare. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate