Tavian Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Statii CB ieftine - pareri, experiente, comparatii. Producatorul vehiculului nu-si pune emblema pe produsul electronic respectiv pe de moka, inmulteste si el pretul de achizitie (oricum pretul sau e mai mic decat cel la care avem noi acces) cu o cifra (sau chiar cu un numar). Nu conteaza ca producatorul de electronice are poate deja un nume si nu prea mai are nevoie de reclama sau de girul producatorului de autovehicule in ce priveste calitatea. Nissan Patrol Y61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 (editat) Re: Statii CB ieftine - pareri, experiente, comparatii. Si aici se aplica dilema existentiala a societatii moderne: "brand" versus "chinezarie"! Stim deja ca poti cumpara din China de la acelasi fabricant un produs care este aparent identic cu mai multe preturi, de la simplu pana la de 5 ori pretul, uneori si mai mult. Functie de ce calitate vrei, atat platesti! Uneori poti fi pacalit chiar daca esti de buna intentie, intrucat producatorii din China cu care iei legatura se dovedesc a fi doar intermediari... Problema apare in Europa, dar mai ales in tari ca Romania unde nu exista organisme oficiale de certificare si control al calitatii; importatorul poate vinde produsele cele mai ieftine din China cu pret foarte mare sau produse scumpe din China cu un adaos mic. Poti astfel sa cumperi la un pret care pare ok, produse bune sau tepe... depinde ce noroc ai cand joci la Lotto! :grin: Produsele branduite, mai ales marci renumite pentru calitate, vor garanta prin reputatia lor produsele facute in China. Pretul va fi clar mai mare, depinde de cumparator ce alege... Problema cea mai grava este cu produsele contrafacute, care sunt inscriptionate si arata la fel cu cele de firma, dar sunt false... acestea au intotdeauna cea mai slaba calitate si un pret apropiat de cele de firma. Aici este o situatie clara de furt calificat. Cred ca toti am cumparat cate ceva care a fost chilipir la pret si care s-a dovedit a fi teapa... unii s-au ars insa in mod repetat. Daca nu ar fi fraieri sa cumpere, ar muri escrocii de foame... :ha: Din pacate! L.E. Mi-am adus aminte de ce mi-a zis un prieten, care importa diverse din China: nu pot sa aduc pantofi de calitate, intrucat nu-i cumpara nimeni... aduc papuci de plastic si cizme de cauciuc care se vand instantaneu ! Editat Ianuarie 5, 2013 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabone5 Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Re: Statii CB ieftine - pareri, experiente, comparatii. Vad ca ati deviat de la discutie. Hai ca va explic eu cum sta treaba. Daca ai bani si vrei sa aduci in tara o statie cb te duci in Asia(nu doar in China) la o fabrica care produce asa ceva si comanzi 1000 de buc statii care se vor numii cum vrei tu Bypass,Manas,Vasile....etc. Modelele de statii cb sunt foarte putine care sunt rezervate.Ca sa rezervi un model tre sa comanzi un minim lunar impus de fabricant. De aceea exista mai multe statii care arata la fel.In marea lor majoritate sunt si identice ca placa,doar numele difera. Doar daca tu te duci si mai dai un dolar doi in plus pt a modifica nu stiu e pe la ea.Si atunci chinezu,coreanul sau ce o fi el iti trimite marfa cu modificarile aferente. Eu personal folosesc un Storm Turboextreme pt ca este o statie portabila si o folosesc atat pe masina cat si atunci cand ma duc la vanatoare sau pescuit. Stiu ca nu se incadreaza in categoria low cost dar este comoda si sunt extreme de multumit de randamentul ei. Am prieteni care folosesc si modele fixe ex: President Teddy,Storm defender,Cobra 19dx si altele cele mai slabe par alea de la Cobra celelalte sunt ok .Foarte important este sa folosesti o antena buna si cat mai inalta. Diferenta la statiile ieftine o face receptia si implicit functionarea squelch/ului unele sunt mai zgomotoase altele mai putin.La emisie 4w este acelasi lucru la toate statiile poate doar claritatea vocii sa fie diferita. Eu unul sunt inebunit dupa acest gadget,de cand am folosit prima oara nu ma mai pot desparte de el. Pana acum am schimbat 6 statii.Cel de la care am luat statiile cred ca fuge cand ma vede pt ca de fiecare data stau cate 1 ora si il intreb toate porcariile. Can o sa ma mai duc la baiatul ala de la care iau eu statii o sa il intreb pe el care crede ca sunt cele mai bune statii si o sa va slun si voua parerea unui vanzator de asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Re: Statii CB ieftine - pareri, experiente, comparatii. Pana acum am schimbat 6 statii.Cel de la care am luat statiile cred ca fuge cand ma vede pt ca de fiecare data stau cate 1 ora si il intreb toate porcariile. Can o sa ma mai duc la baiatul ala de la care iau eu statii o sa il intreb pe el care crede ca sunt cele mai bune statii si o sa va slun si voua parerea unui vanzator de asa ceva. S-ar putea sa te confund, s-ar putea sa nu. Tu nu cumva ai avut tangenta cu vanzarea de statii? Pana una, alta, te rog sa-ti faci si o prezentare in sectiunea dedicata, conform regulamentului. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate