PITBULL Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 De o saptamana sunt proprietarul unui suzuki vitara proaspat intrat in tara,adus de unchiul meu din Germania.Are motor 1.6,8 valve,geamuri electrice,oglinzi electrice.Este ptr prima data cand imi cumpar o asemenea masina de teren,sunt incepator.Urmeaza sa fac rar-ul si sa o inmatriculez.Sunt foarte multumit de cum merge masina.Doresc sa cumpar peste vreo 2 luni si un hard top dar la un pret bun,poate am sa gasesc...Luna viitoare voi dori sa-mi achizitionez 4 cauciucuri de iarna,nu stiu de care,treb sa ma mai documentez pe forum.Am sa pun si catvea poze cu masina.Astept orice sfat si informatie utila,sunt incepator si doresc sa invat orice tine de masina.Cu respect,Cazimir Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Re: PITBULLINA musculoasa-suzuki vitara Arata super.:ft Oare va vedea noroi ? Putin ridicata si ceva cauciucuri mai agresive si succes la padure:h5 Sa o stapanesti sanatos:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Re: PITBULLINA musculoasa-suzuki vitara Frumoasa,sa o conduci sanatos :wink: Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: PITBULLINA musculoasa-suzuki vitara Salut si bine ai venit in randul vitaristilor. Vad ca suntem si "consateni", deci putem sa ne si intalnim sa mai socializam pe aceasta tema. Daca o sa ai timp/chef da un telefon si mai povestim. (le gasesti in semnatura nr. de telefon) Avem si o rubrica cu intalnirile de duminica, plimbarile care le facem, la care te asteptam si pe tine! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?68939-ZONA-IASI-Iesiri-off-road/page20 Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PITBULL Postat Septembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: PITBULLINA musculoasa-suzuki vitara Va multumesc frumos de primire tuturor,iar ptr symy-ne vom auzi la un telefon.Multumesc frumos :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viaziagro Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: PITBULLINA musculoasa-suzuki vitara Frumoasa masinuta. Din poze zici ca este noua. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate