Cristi S Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: Egr Salut! Felicitari pentru achizitie! In primul rand tin sa-ti spun ca dupa iesirea masinii din garantie nu a mai calcat pe la Premium cu exceptia unei dati cand s-au schimbat placutele de frana spate (banuiesc ca stii ca se schimba folosind o alta metoda), fiindca asa cum ai realizat si tu nu sunt foarte seriosi. Daca reusesti sa schimbi uleiul din cutia de viteze te rog sa pui poze si sa relatezi exact procedura. Eu am mai citit pe alte forumuri straine despre aceast schimb si am inteles ca este unul de tip "flush out" treptat-adica se fac completari si schimbari in cateva randuri pentru a fi sigur ca s-a scos aproape tot uleiul vechi. Al meu are acum putin peste 80.000 de km, cutia merge impecabil, dar daca va fi necesar sigur il voi schimba. Vei fi incantat de masina, e foarte spatioasa, ruleaza frumos la viteze mari si e foarte bine antifonata. Daca mai ai ceva intrebari sa mi le pui. Sa te bucuri maxim de ea ! Bafta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hulk Postat Septembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: Egr la ce service ai schimbat egr-ul? iricad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Re: Egr [quote=Hulk;821948 Dovada ca nu sunt un paranoia ci doar am invatat din cele scrise de voi pe marginea subiectului, sta faptul ca domnul mare mecanic s-a apucat cu destoinicie sa demonteze EGR-ul de de platoforma A si nu cel de pe B, ce trebuia schimbat. ! acest model cum e al tau are doua EGR-uri sau cum? Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 (editat) Re: Egr acest model cum e al tau are doua EGR-uri sau cum? v6 are 2 egr uri....daca mai am masina in servis maine si apuc dau capacul la motor jos si fac niste pozne:grin: tura asta a venit cu rulmentii fata ceapa in legatura cu egr ul ...l am intrebat si eu pe prietenul goagle despre egr si functionarea lui.....am gasit ceva dar atentie e incomplet (corect dar incomplet )....culmea idioteniei e ca aceeasi informatie circula si pe la cursurile de mecanici organizate de diferiti importatori de piese :ps ....ce se gaseste pe goagle e valabil pt motoarele euro 2 in cel mai bun caz la euro 3-4-5 porcaria aia sta deschisa si in ralanti dupa ce motorul e in temperatura de lucru.... acu nu vreau sa dezvolt subiectul ca nu e cazul dar nu luati de buna tot ce se gaseste pe net fiecare masina moderna e cu piticii ei Editat Septembrie 14, 2012 de nae rx 4 completare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hulk Postat Septembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Re: Egr acest model cum e al tau are doua EGR-uri sau cum? Da, doua. Pe tester le-am vazut denumite "EGR platform A" si "EGR platform B", unul catre aripa dreapta, celalalt catre aripa stanga, fata. Cel pe care l-am schimbat, e chiar langa joja; cat de cat accesibil. Celalalt.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Re: Egr si cum de a dat eroare pe tester?au si electronica egr-urile astea?adica daca te apucai tu sa cureti vreunul sau chiar ambele si dupa reinstalarea lor mai trebuie facut ceva setari printr-un tester,calculator,ceva?sau pur si simplu conectez cablajele,daca exista,inapoi si gata? Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hulk Postat Septembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Re: Egr si cum de a dat eroare pe tester?au si electronica egr-urile astea?adica daca te apucai tu sa cureti vreunul sau chiar ambele si dupa reinstalarea lor mai trebuie facut ceva setari printr-un tester,calculator,ceva?sau pur si simplu conectez cablajele,daca exista,inapoi si gata? da, au o parte electrica; eroarea a sunat ceva de genul "low voltage" la egr B etc; vorbesc de tester. Dupa cum mi-au explicat mecanicii, mizeria din egr nu mai permite miscarea valvei si de aici si mesajul cu voltajul. Evident, dupa curatare, doar daca vrei sa-ti stearga eroarea din sistem aplelezi la tester, altminteri dispare din bord avertizarea si iese singur din modulul de "fault". Cel putin asa mi s-a intamplat mie. O sa atasez curand niste foto, lamuritoare as zice. Cya, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate