Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bowler...

Mugur

Postări Recomandate

Iata ce bijuterie am fost sa vizionez ieri... :grin:

Masina are 1800 kg, din care 400 l de combustibil si este un state of art... :10

Toata stima pentru modestia proprietarului/pilot si dorim mult succes echipei sale in cursa compensatorie ce urmeaza !... :rsp :1 :10 :Gr :h5 :cl

Si acum pozele... :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bowler...

felicitari, este cu adevarat o bijuterie!

este aceeasi masina care a participat anul trecul la etapa de RR de la Timisoara, sper ca nu ma insel.

iarasi nu mai dorm la noapte :hm

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

ma indoiesc ca e masina de suport ......

Pe baieti i-am cunoscut la TM anul trecut....cum spunea cineva pe aici...f. modesti. .. .. Sper ca asa si vor ramane. Bunul simt si modestia la baietii cu bani sint chestii extrem de rare . Din ce stiu eu, Gabi Nicolae avea o m asina de asistenta, tot L 200, dar mai putin preparat. Bowlerul e un proiect independent.

Iar baietii , astazi, in prima zi de cursa, au facut o figura buna ( au terminat prima speciala in prima jumatate a clasamentului.).

Chiar daca gurile rele spun ca au luat teapa, ca masina e doar spoita , ca cel care a vandut-o a facut slujbe ca a scapat de ea...eu personal ma bucur ptr. ei, ii invidiez ptr. masina, mi-as dori oricand una chiar mai putin buna decat asta :grin: , ca m-as descurca.... si le doresc succes.

Link spre comentariu

ma indoiesc ca e masina de suport ......

Pe baieti i-am cunoscut la TM anul trecut....cum spunea cineva pe aici...f. modesti. .. .. Sper ca asa si vor ramane. Bunul simt si modestia la baietii cu bani sint chestii extrem de rare . Din ce stiu eu, Gabi Nicolae avea o m asina de asistenta, tot L 200, dar mai putin preparat. Bowlerul e un proiect independent.

Iar baietii , astazi, in prima zi de cursa, au facut o figura buna ( au terminat prima speciala in prima jumatate a clasamentului.).

Chiar daca gurile rele spun ca au luat teapa, ca masina e doar spoita , ca cel care a vandut-o a facut slujbe ca a scapat de ea...eu personal ma bucur ptr. ei, ii invidiez ptr. masina, mi-as dori oricand una chiar mai putin buna decat asta :grin: , ca m-as descurca.... si le doresc succes.

:g

Link spre comentariu

Imi cer scuze pentru confuzia facuta :hm , sper sa faca o figura frumoasa, mai ales ca sunt independenti !!!! :h5 :h5

nu-i nevoie de nici o scuza.stai linistit...ce zicem pe aici tot din auzite zicem

doar una sa va povestesc, apropo de modestia 'baietilor cu boilerul" (cu i-am poreclit la o bere, in Timisoara) : cand au aparut in parcare cu masina, au aruncat iute o prelata pe ea, " sa nu creada lumea ca se dau mari"... :ha: :ha: ..... apoi si-au schimbat cauciucurile noaptea pe intuneric, ptr. ca foloseau un cric (cala hidraulica cu care e dotata masina...)...tot pentru acelasi motiv: sa nu creada lumea ca se lauda..... :ha: :ha:

Link spre comentariu

mihai, lasa ca tot punem noi mana pe una din asta si ne dam pana ne trece...

p.s. pentru mine, ca si pentru mihai, Bowler-ul este o masina de vis la care visam cu ochii deschisi... :hm

bafta baietilor care perticipa la competitie! :h5

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

mihai, lasa ca tot punem noi mana pe una din asta si ne dam pana ne trece...

p.s. pentru mine, ca si pentru mihai, Bowler-ul este o masina de vis la care visam cu ochii deschisi... :hm

:h5

" daca da bunul Dumnezeu sa gasesc un portofel..."

Link spre comentariu

dupa a doua zi de concurs (21 aprilie)

ocupa pozitia 67

au pierdut cateva locuri dupa etapa de ieri ...

p.s. Gabi Nicolae / Liviu Stan poz. 29

Carlo Marchegiano poz. 65

am ramas impresionat de Mani care ocupa poz. 9 si Irimescu poz.2 (quad)

Range Rover Classic V8

Link spre comentariu

Vizitator Lou Gelehrter

Tocmai am vorbit cu mama flacaului Fulicea, sunt un vechi amic al parnitilor, baietii sunt la Balaton acuma. Succes si m-am bucurat sa vad masinutza.

L.

Link spre comentariu

daca stau sa ma gandesc mai bine, ... nu cred. Baietii au plecat la cursa cu cap. Mie mi s-au parut mult prea echilibrati si atenti ca sa riste ceva. Lor le era frica sa nu se strice masina...nu sa nu se rastoarne....M-am uitat si in poze ....cum au legat masina. Super precauti. Sint sigur ca alt bowler era cu cracii in sus.

Link spre comentariu

...baietii sunt OK...au pus masina pe lateral de doua ori...nimic grav...au terminat cursa pe pozitia 41 datorita problemelor tehnice pe care le-au avut dar important este ca au terminat...din 96 masini doar 44 au trecut linia de finish....so....FELICITARI!!!

Just 4 Fun!!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare