alfredlna Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Am auzit intamplator o discutie intre doua persoane pe care nu le cunosteam, ca unul din ei ar fi fost la offroad cu un prieten care avea o masina preparata de asa ceva si care avea un troliu montat in fata dar care printr-un traseu din teava montat pe sub masina isi baga cablul de la troliu prin teava sil scotea in spate, dupa care se tragea cu spatele... un singur troliu si te tractezi si fata si spate... Ati mai auzit sau vazut asa ceva ???????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Re: UN SINGUR TROLIU si pt fata si pt spate Toate-s vechi si noua toate...bineinteles ca e posibil . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian_popescu Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: UN SINGUR TROLIU si pt fata si pt spate tare a-si vrea sa te vad cu noroiul pana la gat ,ancercand sa gasesti Gaurica prin care sa bagi sufa :ha::ha::ha: !. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GabrielRad Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 (editat) Re: UN SINGUR TROLIU si pt fata si pt spate Noroiul ca noroiul da stai sa vezi cum desfaci carligul sa poti trece cablul de otel prin teava... Editat Septembrie 10, 2012 de GabrielRad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: UN SINGUR TROLIU si pt fata si pt spate Mai bine iti iei 2-3 scripeti si nu te mai complici-vezi si posturile de mai sus. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: UN SINGUR TROLIU si pt fata si pt spate salut! eu am pe vitara mea un troliu cu cablu de otel pe care il folosesc sa ma trag si in fata si in spate, deci EXISTA. avantaje sunt multe: -am scapat de greutatea de 50 de kg din botul masinii, deci masina nu mai balanseaza asa de mult, -un singur troliu si pentru fata si pentru spate; -cablul se roluieste pe tambur mult mai bine, nu se mai intepeneste cand ti-e lumea mai draga; -troliul este protejat de lovituri; -pilotul are la indemana comanda cu ambreiajul troliului si vede exact cand se termina cablul.etc... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?71173-iesiri-la-noroi-pe-langa-tirgoviste tare a-si vrea sa te vad cu noroiul pana la gat ,ancercand sa gasesti Gaurica prin care sa bagi sufa :ha::ha::ha: !. "gauricile" le cauti din masina, cablul nu se desface dupa tambur, il strangi pe tot pe tambur si apoi il bagi in "gaurica" din fata sau in cea din spate. daca esti in noroi pana la gat si ai troliul montat clasic, in botul masinii, nu e tot aia? Noroiul ca noroiul da stai sa vezi cum desfaci carligul sa poti trece cablul de otel prin teava... am modificat carligul si acum se desface ca un ochet...simplu An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Musiu Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: UN SINGUR TROLIU si pt fata si pt spate in cazul asta, e mai indicat sa lasi tamburul troliului gol, si sa ai doua cabluri; unul pentru inainte si celalalt deja tras pe sub masina si depozitat in spate. Trebuie rezolvata doar prinderea demontabila a capatului de cablu pentru inainte respectiv inapoi - dupa cum cere situatia. Cablul pentru spate trebuie neaparat trecut peste un scripete cu diametru cat mai mare. Neajunsul folosirii cablului pentru spate este ca va avea tentinta de a infige rotile fata mai adanc - si la mlastina nu ajuta father of three. ex HZJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: UN SINGUR TROLIU si pt fata si pt spate @crt82sil ar fi binevenite niste poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: UN SINGUR TROLIU si pt fata si pt spate rolele din fata rolele din spate troliul vazut din spate troliul vazut din fata 1 An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GabrielRad Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: UN SINGUR TROLIU si pt fata si pt spate Foarte interesanta lucrarea! Mi-ai dat si mie de gandit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate