Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Freelander poate tracta platfotma auto ?

PavelFlorescu

Postări Recomandate

Re: Freelander poate tracta platfotma auto ?

Dupa cum a mai spus si @teddybear, ce este peste 2 tone este loterie curata, in mod normal exista restricti de incarcare a vehiculului tragator cand sarcina este mai mare de 1800 kg. La sarcini mai mari de 1500 kg este recomandata cutia automata. Nu va mai incercati norocul la tractat peste 2000 kg (de preferat sub 1800 kg) decat daca va este dor de schimbat kitul de ambreiaj, placute de frana, planetare, IRD, etc...

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut! Probleme cu discul aveam de cand am luat-o (se poate vedea si pe pagina mea), dar de la un timp, in sarcina incepuse sa patineze discul (se tura pentru 1-2 secunde), iar acum i-am pus capac. Am stiut ca s-ar putea sa pice, dar am fost nevoit sa incerc (aveam mierea trasa doar din jumatate din stupi, dar eram sigur peste 2k kg). Pe drum drept se simte doar la consum!!

Numai bine,

Alin

.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....

Link spre comentariu

@alin75, nu faceam referire la tine, ci in general. La cutie manuala primul care are de suferit este ambreiajul, cand pleci cu sarcina mare il patinezi, altfel smuceste la plecare. La cutia automata cuplarea se face progresiv datorita convertizorului de cuplu.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Ok! Eu am prezentat modul in care s-a dus discul meu. Poate mai sunt colegi care plimba stupii si pot lua situatia mea ca si exemplu.

Off topic. Nu gasesc modul in care pot alimenta luminile de marshalier. Cand este incarcata (din cauza cutiilor, nu am vizibilate buna, motiv pentru care am luat niste lampi de numar care au si lampi de marshalier incorporate). Daca se poate sa ma ajute cineva raman recunoscator cu urari de bine!

Numai bine,

Alin

Editat de alin75

.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare